• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endokronolıji Uzmanı Yrd.Doçent Ali Saklamaz (izmir)

hamide80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
39
5
86
İzmir
YA ARKADAŞLAR SİZDEN YARDIM İSTİYORUM
ben 1 yıldır hipotriodi ve haşhimato hastasıyım
3 yıldır evliyim ve bebek istiyoruz.
çok doktor değiştirdim. yeşilyurt hastanesi ,şifa üni. bornova hastanesi ve dokuzeylül üniversitesine gittim.
doktorlardan memnun kalmadım şimdi ali saklamaz a gitmek istiyorum bu doktora giden varsa lütfen düşüncelerini yazabilirler mi?

yeşilyurt devlet hastanesi Prof.Dr. Mitat Bahçeci'ye git.Ben diyabetliyim hamileykende hocam takip etti hiç sorun yaşamadım.1 ay öncede insülin pompası taktı çok memnunum.

Merhaba benimde doktorum ali saklamaz tiroidlerimde ve de şeker yüklemesinde şekerimde sorun olduğunu doktorum gördü ben daha önce çok doktora gittim bunu anlamamışlardı.bence çok iyi bir doktor tavsiye ederim :)

haşimato tiroidim var,önümüzdeki hafta ali saklamaz beye randevu aldım.umarım memnun kalırım.

merhabalar
ben daha önce birkaç endokrinoloji uzmanına gittim ama en son , son 3 yıldır Dr. DİDEM DERELİ (şimdi akdeniz oldu) tarafından izleniyorum. hem hashimato hem de şeker hastalığım olduğu için oldukça özel ilgiye ihtiyaç duyuyorum. didem hanım her gittiğimde beni güleryüzle karşılayıp her sorduğuma cevap veriyor. son 3 yılda Hba1c değerim hiç yükselmedi çünkü hemşireleri her vizit arasında sanki benimle yaşıyorlarmış gibi sürekli beni izliyorlar. her gidişimde her iki hastalığımla da ilgili yepyeni bilgiler öğreniyorum. diyetisyenleri de karbonhidrat sayımı konusunda çok deneyimli. şimdi de bebek yapmayı planlıyoruz ve kendimi gözüm kapalı ona emanet ediyorum... (bu arada kendisi de hashimato hem de bebeğini de bu hastalıkla doğurmuş ) diğer doktorlar hakkındaki yaşadıklarımı siteye yazmıştım ama nedense kaldırılmış. tek söleyebileceğim Erdal Dumana mümkünse gitmeyin.

Ben de bugün Ali Saklamaz'dan randevu alacağım. Aynı şey benim de başıma geldi, Erdal Duman ile ilgili olumsuz görüşlerim silindi ve o başlıkta engellendim. Sakın Erdal Duman'a gitmeyin diyenlerdenim.

insanlara yardimci mi olmak ya da sikinti da ki birine reklam araciligi ile hasta mi kazandirmak. Kimseyi karalamadan biraKIN insanlar özgür iradesi ile hekimlerini secsinler. SEVGI VE HUZURLA KALIN

Bence bu soruyu asıl size sormak gerekiyor ! Neden rahatsız oldunuz acaba? Çok merak ediyorsanız söyleyeyim, öğretmenim ben. Ama sizin tavrınızdan anlaşılıyor ki memnuniyetsizliğimizi belirttiğimiz doktorun ekibindesiniz, çok güzel açık ediyorsunuz, bravo !
Öfke dolu mesajınız, memnun olmadığımız doktorun ekibinin iyi çalıştığı konusunda yanılmadığımızı tekrar gösterdi, teşekkürler.

Ha bu arada değişik forumlarda bir doktorun reklamını yaptığımı söylemişsiniz, ben kendimden çok eminim, haydi buyurun söyleyin bakalım hangi forumda hangi doktorun reklamını yapmışım? İspatlayamazsanız bu iftiranızdan ötürü özür dileyebilecek misiniz? Böyle enteresan hayali teorilerle insanların aklını kurcalamayın. Gülünç oluyorsunuz.

Erdal Duman'dan memnun olmadığımı yazmıştım evet ama Ali Saklamaz'dan da memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum. Ağzından kerpetenle laf aldım. Hamile olduğum için iyotlu tuz kullanmam gerektiğini bile ben bu konuyu sorunca söyledi. Üstelik ilk randevuda yorum yapmadı, sonuç göstermeye geldiğinde söylerim onu dedi. Sonuçlara bakınca da yine bir yorum yapmadı konu hakkında. Ben ısrarla sorunca evet iyotlu tuz kullan dedi. Ben araştırıp sorularımı telefonuma yazdım da öyle cevapladı. Yoksa, tahlillerin normal cevabı ile yetinmek zorunda kalacaktım.

Back