• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endokroloji bölümünde randevu almak için yardımcı olun lütfen

Death_Way

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
9
0
36
İstanbul
kızlar benim acilen endokrinoloji doktoruna gitmem lazım ancak devlet hastanelerinde yok, olsada çok kalabalık randevu alamıyorum bir türlü hep dolu. Özel hastanelerde de 200 milyondan aşağı yok en ucuzu 100 küsür ve ben o kadarını bile veremem napıcağımı şaşırdım bu ülkede paran yoksa ölürsün arkadaş bu ne boyle anlamadım lütfen bi akıl verin ya uygun olan bi hastane varsa bildiğiniz lütfen soyleyin..... :(((((((( :50:

canım hemen devlet hastanelerını hepsınden randevu al ve ınternetten arastır bıraz durumun ıcın ne kullnabılırsın. doktorlara soru sorabılecegın sıtelere uye ol ve derdını anlat cvp alırsın. ozele gıdıp bır kez muayne olsan bıle arkası gelecektır testler vs altından kalkamayabılırısn gecmıs olsun canım. sıkma canını sımdı bızımkılerden bı akıl veren olur. sorunun nekı anlatabılırsen daha cok ıkır gelır :((

kızlar benim acilen endokrinoloji doktoruna gitmem lazım ancak devlet hastanelerinde yok, olsada çok kalabalık randevu alamıyorum bir türlü hep dolu. Özel hastanelerde de 200 milyondan aşağı yok en ucuzu 100 küsür ve ben o kadarını bile veremem napıcağımı şaşırdım bu ülkede paran yoksa ölürsün arkadaş bu ne boyle anlamadım lütfen bi akıl verin ya uygun olan bi hastane varsa bildiğiniz lütfen soyleyin..... :(((((((( :50:

babam şişli etfal endokronolojide tedavi oluyor.çok kolay muayene olabiliyor ve çok ilgileniyorlar.

pendıktekı marmara unıiversitesi egitim arastırma hastanesıne gıdebılırsın. ben hormonlarım ıcın gıttım. ınternetten gece on ıkıden ıtıbaren randevu alıyosun. iç hastalıkları olarak alıyosun randevuyu. sormak ıstersen özelden de yardımcı olabılırım.
bnm sosyal guvencem emeklı sandıgıydı babadan. o yuzden ucretsız bakıyolar. sosyal guvencen varsa emın olmak ıcın arayıp yıne sorabılırsın hastaneye muayene ucretı varmı yokmu dıye .
zaten arastırma hastanesı oldugu ıcın detaylı ılgılenıyolar ;)

Son düzenleme:
Bende 1 hafta boyunda endokronolojı bolumu olan hastane aradım yok anamm ıstanbuldaa ozel hatanelerde wr sgk gecmıoo en son bı yer buldum ıcernkyde 170 lıra muayenesıı ALLAH tn ozl saglık sıgrtm wrdıı ordnbıraz ındırım yaptlr 94 de muayene oldm dewlet hastanelerıne baktım cogu tatıle gırmıs bıyere sordum 250 dedı :))) ALLAH yardımcın olsn eger troıd hastasysn kı ben oleyım hıc dahılıyeyle fln ugrasma kendıne bı enrokrın doktru bul bence

okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesine hem telefonla hem internetten gayet rahat randevu alabiliyorum ama göztepeye almak çok çok zor

benim beynimde prolaktin hormonuna bağlı tümör var çok ağırlaştı şikayetlerim düşünki doktor bulamıyorum aynı şikayetten...endokrin doktorları çok az dewlet hastanelerinde sıra sıra sıra alamadım randevu 3 haftadır 100 lira değil 50 lira muayane parası versekte her ay kan testi isteniyor en az ücreti 30 lira (benim tahililerim 80 ile 100 arası hep )bittim artık lanet olsun bu hastalığada bu memleketteki sağlık kuruluşlarınada LLAH yardımcı olsun...

merhaba canım bende hipotiroidi hastasıyım
vakıf gureba hastahanesine git gerçi internetten bende alamıyorum ama sabah erken saatte gidersen randevu alabilirsin doktorun adı prof dr ertuğrul taşan çok iyi bir doktordur hastahane vatan caddesinde

okmeydanı skk hastanesinde endekrinoloji bölümü var benim babam gidiyor ben ona sürekli randevu alıyorum 7,30 da randevu açılıyor erkenden almalısın hemen doluyor ve az kişiye bakıyorlar o yüzden 7,30 da netin başında ol randevunu al canım

Saat Tam 7:30 okmeydanı egitim araştırma hastanesinden online randevu alabiliyorsun bir ertesi günü ama çabuk ol 10 dk randevu tükeniyor

Bende bir kaç haftadır araştırıyorum ve dediğiniz yeri bilmiyordum orası bana çok yakın çok mutlu oldum teşekkürler şans eseri gördüm yazınızı. gidicem mutlaka umarım güzel ilgileniyorlardır sonuçta o kadar para verip gidicez :S

Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. ben de Bakırköy devlet hastanesinde endokronolojiye gidiyordum. internetten randevu almayı kaldırmışlar, geçen gün hastaneye gittim, ayın 29 unda sabah 8 de gelip burdan alacaksınız dediler. sinir oldum, neymiş efendim millet netten randevu alamıyormuş da şikayet etmişler kaldırılmış o yüzden. evim uzak benim 8 de orda olmam için 6 da kalkıp yola düşmem lazım..

okmeydanından şansımı deniycem, inşallah alabilirim. haşimato hastasıyım. ilaca başladığımda tsh 6 idi, 1 ay kullandım 2.5 oldu, 2 ay daha kullandım 7.8 çıktı geçen haftaki tahlilde :( en kısa zamanda ilaç dozunun ayarlanması gerekiyor..

eğer devletten randevu alamassam medipole gitmeyi düünüyorum. doçent var endokrinolog, 75 tl diğer bölümlerin farkı, ama endokrinolojide de aynı fiyat mıdır bilmiyorum.

Ben kızım için marmara üniversite hastanesine gidiyorum yaklaşık 8 yıldır,hastane pendikte ama bu bölüm için internetten randevu alınmıyor ,direk gidiyorsun bölüm sekreterine ,sizi yönlendiriyor ,ama çok uzun tarihe sıra veriyorlar yada bölüm dolu randevu veremiyoruz diyorlar ,bu bölüm için bir doktor tanıdığınız varsa yardımcı olmasını sağlayın yoksa çok uzun tarih alırsınız oda alabilirseniz,ayrıca ssk ,bağkur vs varsa hiç bir masrafınız olmuyor ,sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim,sevgiler.

bu sabah güç zahmet 07.44 de kalktım, eyvah randevu alacaktım dedim.. bir telaş bilgisayarı açtım.. ve ilk denememde randevumu alabildim okmeydanından. öğleden sonra ama olsun geçen hafta tahlilleri yaptırmıştım zaten. yalnızca gösterip doz ayarlaması isteyeceğim.

dr. leyla ırak , daha önce muayene olan var mı acaba bu doktora?

okmeydanı skk hastanesinde endekrinoloji bölümü var benim babam gidiyor ben ona sürekli randevu alıyorum 7,30 da randevu açılıyor erkenden almalısın hemen doluyor ve az kişiye bakıyorlar o yüzden 7,30 da netin başında ol randevunu al canım

baban hala alabiliyormu internet sitesinden bende endokrinde özellere para vermekten iliğim kemiğim kurudu:50:
daha yeni üye oldum bu siteye

Back