• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endokrinolojik Muayene?

Elf90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
10
0
36
Eskişehir
Kızlar yarın bir endokrinoloji uzmanına gidicem. Benim endokrinoloji ile ilgili olmayan bir rahatsızlığım vardı ve genel tetkiklerde hipofiz bezimde adenom olduğu saptandı. Doktorum da bir endokrin uzmanına görünmemi istedi.

Benim sorunum ise ben biraz doktor fobisi olan biriyim.
:17: Acaba klasik bir endokrinoloji muayenesi nasıl oluyor? Yani daha önce muayene olmuş olanlar anlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler. :26:

korkulacak bişey yok canım:)
kan tahlili isteyecek hormonlarının düzeyini görmek için,mr isteyebilir hipofizin durumunu görmek için sonra da sonuçları değerlendirip duruma göre ilaç tedavisine ya da başka alternatiflere yönelebilir.

bende göz kızarıklığı, gözde basınç,baş ağrısı şikayetleri ile aylarca uğraşırken yapılan tahliler, mrlar sonucu hipofiz adenomu teşhisi konuldu. 5mmlikti ve 5a y önce ameliyat oldum. ama hipofiz bezini tamamen sardığı için 2.ameliyatımı olacağım. yarın büyük bir ihtimalle hastaneye yatacağım. ameliyatı yapacak doktor.

kan tahlilleri, ve mr çekiliyor.endişelenme. rahat olmaya çalış. stres bu rahatsızlığa iyi değilmiş çünkü. geçmiş olsun inşallah senin için herşey iyi olur..

Back