Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
samatya devlet hastanesi istanbul eğitim ve araştırma hastanesi diye de geçiyor adı nurhan ünlü caneroğlu hoş bir bayan ben 1 kere gittim güzel ilgilendi tavsiye ederim canım.
bu bölüme ilk kez gideceğim ve daha önce gidipde memnun kalan arkadaşların tavsiyesini almak istedim...teşekkürler önerin için...cerrahpaşada prof.çetin önsel kendisinin hastasıyım çok iyi bir prof.
çiftehavuzlar da özay tiryakioğlu'nu şiddetle tavsiye ederim, daha önce ASM de çalışıyordu, yakın bir zaman önce kendi muayenehanesini açtı,kafanda hiçbir soru kalmaz o kadar güzel bilgilendiriyor ki insanı kitap gibi konuşuyor adeta, bence dalında uzman mükemmel bir doktor.
cerrahpaşada prof.çetin önsel kendisinin hastasıyım çok iyi bir prof.
Kusura bakma geç gordum mesajını arkadasım özel muayahanesi var fındıkzadede ve nişantasında fındıkzadede pzt çarsamba ve cuma günleri duruyo dıger gunler nısantasında bılıyom sabahtanda cerrahpasada hastanede ama ben fındıkzadedekı muayahanesıne gıdıyorum orası bana yakın dıye.google çetin önsel yazınca sitesi cıkıyor ordan telini bulabilirsin canım.
canım teşekkür ederim banada fındıkzade yakın randevu aldım bakalım...
inşallah begenırsın doktoru canım ben ve birkaç arkadaşım memnunuz ama tabi herkese göre değişir memnuniyet.buarada inşallah önemli birşeyin yoktur[/Q canım tekrar yardımın için teşekkür ediyorum....giden birinin tavsiyesi benim için çok önemliydi...
inşallah begenırsın doktoru canım ben ve birkaç arkadaşım memnunuz ama tabi herkese göre değişir memnuniyet.buarada inşallah önemli birşeyin yoktur
kusura bakma yanlıs anlasılma oldu.
canım benim bahsettiğim endroknoloji uzmanı...gastronoloji ayrı bir bölüme giriyor...bu bahsettiğiniz gastroentroloji dru mu oluyo yoksa sadece endokrolojimi
canım benim bahsettiğim endroknoloji uzmanı...gastronoloji ayrı bir bölüme giriyor...
canım...geçmiş olsunnn....cevabın için saol cnm bende buldum dr telde konuştum hoşuma gitti konuşması felan bakalım randevumu aldım gidicem inş
samatya devlet hastanesi istanbul eğitim ve araştırma hastanesi diye de geçiyor adı nurhan ünlü caneroğlu hoş bir bayan ben 1 kere gittim güzel ilgilendi tavsiye ederim canım.