• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endokrinoloji Uzmanı

adurak80

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
130
18
298
merhaba arkadaşlar istanbulda bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir endroknoloji uzmanı varmı...özellikle giden ve memnun kalan arkadaşlar yazarsa sevinirim...önerilerinizi bekliyorum .....

samatya devlet hastanesi istanbul eğitim ve araştırma hastanesi diye de geçiyor adı nurhan ünlü caneroğlu hoş bir bayan ben 1 kere gittim güzel ilgilendi tavsiye ederim canım.

çiftehavuzlar da özay tiryakioğlu'nu şiddetle tavsiye ederim, daha önce ASM de çalışıyordu, yakın bir zaman önce kendi muayenehanesini açtı,kafanda hiçbir soru kalmaz o kadar güzel bilgilendiriyor ki insanı kitap gibi konuşuyor adeta, bence dalında uzman mükemmel bir doktor.

çiftehavuzlar da özay tiryakioğlu'nu şiddetle tavsiye ederim, daha önce ASM de çalışıyordu, yakın bir zaman önce kendi muayenehanesini açtı,kafanda hiçbir soru kalmaz o kadar güzel bilgilendiriyor ki insanı kitap gibi konuşuyor adeta, bence dalında uzman mükemmel bir doktor.

canım teşekkür edrim...banada tam böyle biri lazım...ama bana bayağı uzak ...muayahanesi nerde bilgin varmı...

Kusura bakma geç gordum mesajını arkadasım özel muayahanesi var fındıkzadede ve nişantasında fındıkzadede pzt çarsamba ve cuma günleri duruyo dıger gunler nısantasında bılıyom sabahtanda cerrahpasada hastanede ama ben fındıkzadedekı muayahanesıne gıdıyorum orası bana yakın dıye.google çetin önsel yazınca sitesi cıkıyor ordan telini bulabilirsin canım.

Kusura bakma geç gordum mesajını arkadasım özel muayahanesi var fındıkzadede ve nişantasında fındıkzadede pzt çarsamba ve cuma günleri duruyo dıger gunler nısantasında bılıyom sabahtanda cerrahpasada hastanede ama ben fındıkzadedekı muayahanesıne gıdıyorum orası bana yakın dıye.google çetin önsel yazınca sitesi cıkıyor ordan telini bulabilirsin canım.

canım teşekkür ederim banada fındıkzade yakın randevu aldım bakalım...

inşallah begenırsın doktoru canım ben ve birkaç arkadaşım memnunuz ama tabi herkese göre değişir memnuniyet.buarada inşallah önemli birşeyin yoktur[/Q canım tekrar yardımın için teşekkür ediyorum....giden birinin tavsiyesi benim için çok önemliydi...

inşallah begenırsın doktoru canım ben ve birkaç arkadaşım memnunuz ama tabi herkese göre değişir memnuniyet.buarada inşallah önemli birşeyin yoktur

arkadaşım ya ben özellikle endroknoloji uzmanı bir doktor önerisi istemiştim...senin önerdiğin doktorun branşı iç hastalıkları....neyseki doktor bey beni bir endroknoloji uzmanına yönlendirdi...

kusura bakma yanlıs anlasılma oldu.

canım önemli değil... doktor bey sağolsun beni bir endroknoloji uzmanına yolladı...çok iyi bir doktor gerçekten...beni yolladığı doktorda çok iyi ve iilgili...tekrar yardımın için teşekkür ediyorum...problem yok yaniii...

Back