Endokrinoloji bölümü olan devlet hastaneleri ??

blacksoul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
115
1
26
İstanbul
Merhaba hepinize
daha önce benzer konular açılmış ama tekrar güncellemek istedim malum bundan 2 3 sene önceki hastanelerin bazılarında endokrinoloji bölümü yok kiminde söylenilen dr.lar ayrılmış

Gidip de memnun kaldığınız dr.larınız varmı varsa şuan hangi hastanede ???

Dipnot: Ben bikaç gün önce Başken üniversitesi hastanesinde Prf Nilgün Güvener Demirağ' a gidiyordum gitmek isteyen maddi imkanımdan kısarım olsun yine de gideyim diyenler kesinlikle şiddetle engelliyorum sakın gitmeyin
(300TL muayene ücreti)
parasızlıktan 1 sene gidemedim bu dr.a. geçen gittiğimde de sanki babasının hayrına tedavi ediyormuş gibi davranmalar, ince ince kibar yollu fiziğimle dalga geçmeler falan kafasına dosyayı geçiresim vardı ama tahlil sonucum için tekrar para vermek istemedim ayıya dayı hesabı işte bilirsiniz...

İstanbul'da Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde endokrinoloji bölümü var. Ama sen Ankara'dasın sanırım

Son düzenleme:
hayır ist.dayım peki memnun musunuz doktorunuzdan yaklaşımı nasıl
Başkent Üniversitesi deyince Ankara'dasın sandım *-*
Ben ilk defa bu hafta gittim tokluk kan şekerim biraz düşük olduğu için. (Önceden dahiliyeye gidiyordum orada çıktı şeker mevzusu) Doktorun adı Feyza Yener. Genel bir tahlil yaptı açlık şekeri tsh vs. Tsh biraz yüksek çıktı bu yüzden daha detaylı bir kan tahlili, tiroid bezi için ultrason ve şeker mevzusu için de 2 saatlik şeker yüklemesi istedi. Bunlar haftaya yapılacak, malum devlet hastanesinde sıra biraz geç geliyor. İlgili bir doktordu ailende şu şu hastalıklar var mı daha önce nelerine bakıldı falan diye sordu hep. Baştan savma bakmadı yani. Biraz soğuk biri gibi duruyor ama devlet hastanelerindeki klasik sinirli doktorlardan değildi. İlk izlenimim iyi olduğu yönünde.

ist. altunizade de şubeleri var olmaz olasıcaların

ist. altunizade de şubeleri var olmaz olasıcaların
Duymamıştım bilmiyordum :)
Bayramdan sonra kontrole gideceğim o zaman yine buraya yazarım iyiydi veya kötüydü diye.
Bu arada randevu 1 hafta - 10 gün sonrasına veriliyor maalesef. Hemen alamıyoruz. Diğer devlet hastanelerinde nasıldır bilemiyorum.

Başka bir doktor buldun mu bilmiyorum ama, ben dün Feyza Hanım'a kontrole gittim. Yine memnun kaldım. İlgili bir doktor. Tavsiye ediyorum :)

Şu lanet işyerindeki murder king (müdürümüz yani ) herzmn izin vermiyor oyüzden henüz gidemedim ama aklımın biköşesine yazdım teşekkür ederim bilgi için

merhabalar,
istanbul içi önerebileceğiniz doktor ve hastane varmıdır.. randevu almak çok çok zor nasıl randevu alıyorsunuz devlet hastanelerinden

Konunun üzerinden epey geçmiş ama Endokrinoloji bulmak çok zor devlet hastanelerinde. Şuan alabildim. Hemen randevu alın kızlar açıldı boş yerler :)

Goztepe eğitim ve araştırma hastanesi merdivenkoy polikliniklerinde yada acil hastanesinde cocuk endokrinoloji bölümü varsa yetişkinler için de vardır illaki hiç yolum düşmedi Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…