Endokrin bölümü düşükler

Meyremasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
771
157
27
Kızlar merhaba benim iki düşugum şuan boş kesem var düşüklerden dolayi genetik testi yaptım mthfr c677t homozigot çıktı ama doktor bundan değil dedi hematoloji bölümü bundan değil dedi pıhtılaşmadan iğne vurulmadim ilaç kullanmadim rahim filmi çektirdim başka Bi sorun çıkmadı
Düşük yasayanlar bağışıklık sisteminede baktiyormus onuda burda öğrendim
Bu bölüme baktıran var mi
Bundan dolayı düşük yaşayan var mi

Benim bağışıklık yüzünden düşüğüm olmadı ama hamileyken grip gibi olmuştum. Doktora gittim doktor hamileyken bağışıklık en alt seviyeye iner eğer inmezse bebeği hastalık olarak algıladığı için bebeğe savaş açar demişti. Bağışıklığın düşmezse o zaman sıkıntı vardır diye eklemişti. Vücut bağışıklığı düşürerek bebeği kabul ediyormuş bebeği kabul ettikten sonra da bağışıklık hemen guclenmiyormus. Bunun dışında da bir tanıdığım 3 4 kez tüp bebek denedi her şey yolunda gidiyordu sonra kanaması başlıyordu en son gittiği merkezdeki doktor bağışıklığın izin vermiyor yanlış hatırlamıyorsam kortizonla düşünmemiz gerekiyor demişti. Çok şükür şimdi hamile bebeği buyudu

çok şükür çok sevindim darısı benim başıma çok yoruldum

Canm merhaba bende aynı senin durumundayim, sorunu bulamamak daha kötü. Bnmde mthfr homozigot. Eşin den de kaynaklanabiliyomus sanırım sen ne yaptın konuyu açalı baya olmuş sorunu bulabildinizmi

Canm merhaba bende aynı senin durumundayim, sorunu bulamamak daha kötü. Bnmde mthfr homozigot. Eşin den de kaynaklanabiliyomus sanırım sen ne yaptın konuyu açalı baya olmuş sorunu bulabildinizmi
Boş keseden kürtaj oldum endokrinde bi sorun çıkmadı romatolojidende
İyi bir doktora denk geldim kilo vermemi söyledi birde coraspirin baslatti yaklasik 7 kilo verdim tekrar gebeyim şuan
İğne kullanıyorum
Sanırım İğne kullanmadığım için gebeliklerim devam etmedi en uzun şuan bu gidiyor bakalım

Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Bende de mthfr homozigot işte sorun o mu degilmi bilmiyorum 2 kere kalp atışı oluşmadı. Benm de kilom var açıkçası vererek hamile kalmak istiyorum fakat vakit kaybetmek de istemiyorum kilo vermek en az 4-5 ayımı alıcak zaten iki tane gebeliğim sonlandı. Bian önce bebişim bana gelsin istiyorum. Doktorum hamile kalırsan kan sulandırıcı başlatacaz dedi. Şimdi diyete giriyorum ne zamana hamile kalırım Allah bilir umarım 1-2 ay içinde güzel zayıflarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…