• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Endoemtriose ve hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ruya1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
122
-20
98
35
Selam kizlar ben yaklasik 7 ay önce acik ameliyatla amelyiat olmsutum endometriosis varmis kisti aldialr sonrasinda ise hemen dogumkontrol hapi kullandim. ogünden beri hic adet olamdim araliksiz ictim haplari. simdi 5. gün bugün icmiyorum artik hamile olmak istiyorum allahin izniyle. ama bi sorum var adet olmadan önce hamile kaliabilir mi? yoksa adetten sornaki yumurtlama gercekelsirse o dönemdemi hamile kainiyo korunmuyoruz 5 günrü ama henüz bisey olmadi. Allahim cok istiyorzz ya hayaller kuruyouz Allahim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Korkuyorum kist tekrarlicak agrilarim geri döncek diye. Cok kötü siddettli agriarl olmustu ameliyattan önce.
Insallah en kisa zamanda Hamis kalirim..

Bunun icin yapabilecegim biseyler varmi önerisi olanlar varmi yardim edin lütfen. 6 ay sonra olmazsa tüpbebek yaptircaz. insallah bakalim dogal yolalrdano olur insallah.

Korunmayi yeni birakmissiniz adet olduktan sonra yumurtlamanizi takip edin. Adet olmadan sanmiyrm hamile kalabileceginizi.

Back