• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endişeliyim..

Bittercoffee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
6.641
13.447
248
Iyi geceler kızlar.. bu senenin başından beri idrarda gizli kanama yani hematüri ile uğraşıyorum.. 3.defa tekrar ediyo ve bunun yanında bol enfeksiyon mikrop da cabası.. doktorum sık tekrarladığı için çok huzursuzlandı ve hiç iyi bi durum değil bu dedi. Idrar kültürümü inceliycekler.. bunun yanında böbreklerini ve idrar yollarını inceliycez gerekirse biyopsi yapılıcak dedi..

hastalıktan korkmuyorum fakat süreci düşündükçe bi korku ve yılgınlık geliyo bana.. dünya tatlısı küçük bi de oğlum var o yüzden de sıkıntılıyım biraz. Böyle bi sıkıntı yaşayıp problemsiz atlatan oldu mu? Doktorum buna sebep bi tümör de olabilir dedi.. kafam çok karışık..

Teşekkürler kızlar iyi bi şeyler duymaya ihtiyacım varmış gözlerim doldu hemen.. internete özellikle bakmadım.. otu b.ku kansere bağladıkları için okuyup gücümü iyice tüketmek istemiyorum. Zaten doktorun söyledikleri yetti arttı..

Teşekkürler kızlar iyi bi şeyler duymaya ihtiyacım varmış gözlerim doldu hemen.. internete özellikle bakmadım.. otu b.ku kansere bağladıkları için okuyup gücümü iyice tüketmek istemiyorum. Zaten doktorun söyledikleri yetti arttı..
Kız kedi canını yedirme bana iyi düşünelim güzel şeyler olsun -.- hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav

Rica ederim kuzucuğum sen iste hep güldüreyim seni :p
Kimin canı sıkılsa imdat timi gibi yetişiyosun :D bi de konum taşınmasa iyiydi.. en büyük derdim bu canım çok sıkkın bundan ala dert mi olur :KK53: aralara bikaç yere kv falan mı serpiştireydim acaba :KK53: mune beni yemeden şöyle toparlayım belki derdime derman olan şeyler duyardım :KK15:

Kimin canı sıkılsa imdat timi gibi yetişiyosun :KK70: bi de konum taşınmasa iyiydi.. en büyük derdim bu canım çok sıkkın bundan ala dert mi olur :KK53: aralara bikaç yere kv falan mı serpiştireydim acaba :KK53: mune beni yemeden şöyle toparlayım belki derdime derman olan şeyler duyardım :KK15:
:p gel kuzum at mesajları kutucuğuma her derdinden serpiştir ben bir güzin ablayım !! :D mune kıymasın bizee yahuu

Back