Herkese merhaba daha öncede konu açtım bununla alakalı sanırım eksik bilgi verdiğim için çok yorum alamadım.9 aylık erkek bebeğim var babıldaması yok( söyleniyor hemde çok fazla ama cıvıldama yani bababa mamama gibi hiç bir kelimesi yok ) ismiyle seleniyorum ilgilenmiyorum kullandığım başka hitaplarla sesleniyorum yine ilgilenmiyorum ama hayır dediğimde hadi gidelim dediğimde bana geliyor. 1 haftadır kafasını sallamaya başladı ama onu ben mi öğrettim emin değilim hayır dediğimde kafamı sallıyorum acaba onu mu öğrendi diyorum ama gönlümden hiç öyle geçmiyor çünkü alkışı öğretmeye çalıştım öğrenmedi ( arada yapıyor alkış ama onu alkış olarak yapmıyor bilinçsiz yapıyor çünkü ben hadi alkış dediğimde hiç yaptığı olmadı daha)çok hareketli göz teması var 6 aydan beridir emrkliyor bişeylere tutunup ayağa kalkıyor. Yabacılaması var ben ona gülünce oda bana gülüyor kaç kaç oyunumuz var ben kaçıyorum o yakalamaya çalışıyor buna bayılıyor çok gülüyor uyku sorunumuz var geceleri yarım saatte bir uyanıyor gündüz çok az uyuyor lütfen yorumlarınızı bekliyorum