• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları endişelerimm:(

berrudemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
131
0
96
Afyon
arkadaşlar ben okulöncesi öğretmenliği 3. sınıfa geçtim açıköğretimde .. bu sene ücretli öğretmenlik için başvuracağım ancak endişelerim var. ilk gün ne yapacağımıı bilmiyorum:( ağlayan çocuklar birşey bekleyen gözlerle bakan veliler.. tavrım ne olmalı çocuklara velilere ne yapmalıyım ne demeliyimm lütfen deneyimli arkadaslar bana yardımcı olsun.. yaptığım bütün stajlarda burnumdan getirdiler ama hepte 100 aldım bu işi de çocuklarıda çok seviyorum ama bu endişeden dolayı cesaret edemiyorum yüreklendirilmeye ve davranış tavsiyelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürlerra.s.

uslubun çok yanlış bir ikincisi çalışabiliyorum oukl öncesinde böyle bi hak var hattta dün milli eğitimlede konuştum daha mı iyi biliyorsun??????????

uslubun çok yanlış bir ikincisi çalışabiliyorum oukl öncesinde böyle bi hak var hattta dün milli eğitimlede konuştum daha mı iyi biliyorsun??????????

arkadaşlar ben okulöncesi öğretmenliği 3. sınıfa geçtim açıköğretimde .. bu sene ücretli öğretmenlik için başvuracağım ancak endişelerim var. ilk gün ne yapacağımıı bilmiyorum:( ağlayan çocuklar birşey bekleyen gözlerle bakan veliler.. tavrım ne olmalı çocuklara velilere ne yapmalıyım ne demeliyimm lütfen deneyimli arkadaslar bana yardımcı olsun.. yaptığım bütün stajlarda burnumdan getirdiler ama hepte 100 aldım bu işi de çocuklarıda çok seviyorum ama bu endişeden dolayı cesaret edemiyorum yüreklendirilmeye ve davranış tavsiyelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürlerra.s.

evet canım daha iyi biliyorum. öğretmenlik için diploman var mı senin? rüyanda ancak var sanırım şu an. abla falan olabilirsin ama öğretmen sıfatını hak bile etmiyorsun şu an

evet canım daha iyi biliyorum. öğretmenlik için diploman var mı senin? rüyanda ancak var sanırım şu an. abla falan olabilirsin ama öğretmen sıfatını hak bile etmiyorsun şu an

tamam sen biliyorsun kabul.. yani ben bu işin içinde bi insanım bi yerimden uydurmuyorum neyse sen haklı ol yinede ben biliyorum doğruyu... bakarsan sende göreceksinn özel mesajlara yolladım gerekli linki

Son düzenleme:
berrudemir,
sen öğretmenlik yapabilirsin.
doğuda 3sınıf açıköğretim okuyup hak kazanan adaylar var. sende onlardan birisin
yakınındaki milli eğitime başvurup atanabilirsin.
yaz okulları var bazı illerde. şuan ordanda başlayabilirsin
sen zaten açıköğretimi kazanmakla başarmışsın
afferin sana
başarılar

selam. 3 senene gecmissin. simdiye kadar stajyerlik de yapmissin zaten. rahat ol. ilk bi kac günü cocuklarla oyun oynyarak gecir. aglayan cocuk olursa yanina gidip sebebini ögrenmeye calis. ufak el temaslariyla cocugun güvende oldugunu rahat oldugunu hissettir.
aileler cocuklari biraktiklarinda ve almaya geldiklerinde günaydin-hoscakalin iyi aksamlar tarzi iletisime gecebilirsin.
zaten bi sonraki veli toplantisinda sen kendini ailelere tanitirsin.

önemli olan rahat olman. bu isin egitimini aliyorsun, butun deneyimlerini kullan ve degerlendir...

berrudemir,
sen öğretmenlik yapabilirsin.
doğuda 3sınıf açıköğretim okuyup hak kazanan adaylar var. sende onlardan birisin
yakınındaki milli eğitime başvurup atanabilirsin.
yaz okulları var bazı illerde. şuan ordanda başlayabilirsin
sen zaten açıköğretimi kazanmakla başarmışsın
afferin sana
başarılar
gülserencim işin içinde olan biliyor işte bilmeyende kendi kendine yorum yapıyo teşekkür ederim desteğin için:1hug:a.s.

selam. 3 senene gecmissin. simdiye kadar stajyerlik de yapmissin zaten. rahat ol. ilk bi kac günü cocuklarla oyun oynyarak gecir. aglayan cocuk olursa yanina gidip sebebini ögrenmeye calis. ufak el temaslariyla cocugun güvende oldugunu rahat oldugunu hissettir.
aileler cocuklari biraktiklarinda ve almaya geldiklerinde günaydin-hoscakalin iyi aksamlar tarzi iletisime gecebilirsin.
zaten bi sonraki veli toplantisinda sen kendini ailelere tanitirsin.

önemli olan rahat olman. bu isin egitimini aliyorsun, butun deneyimlerini kullan ve degerlendir...

teşekkür ederim arkadaşım dediğin gibi önemli olan doğal kendim ve güvenli olmakk... umarım başarabilriimboshayallersmile

çok komik yaaa. öğretmenlik yapamazsın diyen kim. kimle kavga ediyorsunuz. milli eğitime geliyorsunuz. ücretli öğretmenlik başvurunuzu yapıyorsunuz. bal gibide öğretmenlik yapıyorsunuz. çoğu yerde iki yıllakları da alıyorlar . doğuya gidin lise mezunu bile bulursunuz öğretmen :) ( bunları yazdım diye de başlamayın sakın bizi küçümsedi herkes aynı seviyede insan değilmi )
Türkiye şartları böyle hiç boşyere birbirinize ateş püskürmeyin, herkes ekmeği için uğraşıyor herkes insan

ne doğusu arkadaşlar lise mezunu olupta özel anaokullarında öğretmenlik yapanlar var. bunları sigortalı olarak çalıştırıyorlar. üniverisite bitirmeye bakmıyorlar artık. ben kurumda memurum baştaki müdürlele başkanlarla aran iyiyse ilerliyorsun ama yalakaları değilsen sadece işini yapıyorsan olduğun yerde sayıyorsun. nitekim ki ben ne prof. lar tanıyorum hiçbirşeyden anlamayan. hiçkimseyi küçük görmeyin okulda biryere kadar insan kendisini geliştirdikçe vardır.

Back