Size birşey danışmak istiyorum. Biliyorum bu konuda çok topik var ancak benim sorunum farklı en azından gebeliğim bir kaç haftalık değil ve bu konuyla ilgili her türlü araştırmayı yaptım cevaba ulaşamadım. Yaklaşık 3 hafta önce idrar sonrasında akıntıyla karışık kahverengi lekelenme oldu. Ancak bu lekelenme hiç bir zaman çamaşırıma bulaşacak kadar çok ve yoğun değildi. İdrar testinden sonra idrar yolu iltihabı teşhisi konuldu ve antibiyotik verildi. Antibiyotiği 1 hafta kullandıktan sonra idrar kültürü yapıldı ve enfeksiyonun geçmiş olduğu görüldü. Ancak karın ağrım, kasık ağrım ve ara ara kahverengi akıntım devam ediyordu. Doktora gittim, polip olup olmadığından tutunda, kese içinde kanama olup olmadığına kadar her bulguya baktı, ancak bir problem göremedi. Önlem olarak progestan verdi ve günde bir tane kullanmamı söyledi.
Yaklaşık 5 gündür ilacı kullanmama rağmen dün yine kasık, karın ağrısı ve idrar sonrası kahverengi ( yoğun miktar değil) akıntım oldu. 16. haftalık gebeyim ve 1 aydan beri sakıncalı olduğu için ilişkiden uzak duruyorum. Kimse neden oluşabileceği hakkında, normal mi endişe etmeli miyim konusunda bir bilgi vermiyor. Beni bu konuda aydınlatın ne olur. :uhm: Sizlerde de bu haftalarda bu şikayetler oluştu mu? Bu normal midir?
Yaklaşık 5 gündür ilacı kullanmama rağmen dün yine kasık, karın ağrısı ve idrar sonrası kahverengi ( yoğun miktar değil) akıntım oldu. 16. haftalık gebeyim ve 1 aydan beri sakıncalı olduğu için ilişkiden uzak duruyorum. Kimse neden oluşabileceği hakkında, normal mi endişe etmeli miyim konusunda bir bilgi vermiyor. Beni bu konuda aydınlatın ne olur. :uhm: Sizlerde de bu haftalarda bu şikayetler oluştu mu? Bu normal midir?