• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endişeleniyorum

elifpoul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
121
0
46
İstanbul
Size birşey danışmak istiyorum. Biliyorum bu konuda çok topik var ancak benim sorunum farklı en azından gebeliğim bir kaç haftalık değil ve bu konuyla ilgili her türlü araştırmayı yaptım cevaba ulaşamadım. Yaklaşık 3 hafta önce idrar sonrasında akıntıyla karışık kahverengi lekelenme oldu. Ancak bu lekelenme hiç bir zaman çamaşırıma bulaşacak kadar çok ve yoğun değildi. İdrar testinden sonra idrar yolu iltihabı teşhisi konuldu ve antibiyotik verildi. Antibiyotiği 1 hafta kullandıktan sonra idrar kültürü yapıldı ve enfeksiyonun geçmiş olduğu görüldü. Ancak karın ağrım, kasık ağrım ve ara ara kahverengi akıntım devam ediyordu. Doktora gittim, polip olup olmadığından tutunda, kese içinde kanama olup olmadığına kadar her bulguya baktı, ancak bir problem göremedi. Önlem olarak progestan verdi ve günde bir tane kullanmamı söyledi.

Yaklaşık 5 gündür ilacı kullanmama rağmen dün yine kasık, karın ağrısı ve idrar sonrası kahverengi ( yoğun miktar değil) akıntım oldu. 16. haftalık gebeyim ve 1 aydan beri sakıncalı olduğu için ilişkiden uzak duruyorum. Kimse neden oluşabileceği hakkında, normal mi endişe etmeli miyim konusunda bir bilgi vermiyor. Beni bu konuda aydınlatın ne olur. :uhm: Sizlerde de bu haftalarda bu şikayetler oluştu mu? Bu normal midir?

cnm endişeni iyi anlıyorum çünkü benimde yakın tarihte kan geldi idrardan sonra belirgin bi şekilde ve 3 kere...doktorum rahmin içinde kanama bölgem olduğunu...sadece lavaboya kalkmam gerektiğini söyledi... progestan kullanıyorum hemde 3 kere..şuan iyiyim şükür ama dün yine geldi kahverengi gece bana zindan oldu..neyse doktora gittim dün..çok şükür hiç bişeyimin kalmadığı iyi olduğumu söyledi o kanverendi leke de benim çok azdı bide kırmızı leke görmüştüm.. temizlendiğini söyledi ve rahatladım..doktorun bişeyin yok diyorsa cnm ne olur takma kafana çünkü benim şöle bi sorunumda vardı..1 düşüğüm olduğu için hep endişedeydim ve rahmim sürekli kasılıyodu bu seferki bu yüzden olmuşşbana magnezyum verdi..endişe etme rahat ol..riskli dönemi atlatmışsın bak... ama için rahat değilse yine git doktora ben öle yaptım hep :) sen rahat ol ki bebeğinde olsun..

bende senin dediğin gibi bir akıntı olmadı doktorunla tekrar konuştunmu kötü bişeyde yok gibi doktorun herşeyine bakmış doktoruna son durumu anlatmadıysan ara sor için rahatlar kafana ne takılırsa sor benim doktorum 24 sat arayabilirsin dedi ulaşamadığım durumlarda mesaj yolluyorum ne olursa olsun sor bence çekinme

Çok saol arkadaşım bilgilendirme için çok haklısın söylediklerinde ancak bana neden açıklamadıklarında atlamış olabilecekleri bir durum olduğunu düşünüyorum direk. Hastaneye memorial şişliye gidiyorum aslında ilgisiz bir hastane de değil ama kesilecek dedikleri lekelenme kesilmeyip ara ara devam edince ister istemez insanın aklı başından gidiyor. Bu bebeği gerçekten çok istedim o yüzden normalden biraz daha fazla evhamlıyım bu konularda. Haftaya cuma gideceğim doktora, bakalım inşallah bir şeyi yoktur. Benim gibi bu durumu yaşayanlar içinde doktor kontrolünden sonra cevap olabilmesi için yazacağım buraya.

Tekrar teşekkürler esrayağmurcuğum, Allah herkese bebeğini büyütebilmeyi nasip etsin inşallah.

önemli değil cnm nedemek...sen rahat ol yeter... hiç endişe etme...ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞLERİMİZ DÜNYAYA GELECEK..

Dün doktorun aradım sevgili durunun annesi, ancak çok da tatmin olmadım açıkçası bana dedi ki plesanta yerleşiyor o yüzden lekelenmelerin oluyordur, progestanı günde ikiye çıkartmalısın. Bende pardon ama 16. haftadayım plesantanın çoktan yerleşmiş olması gerekmiyor muydu diye sordum ondan sonra lafı döndürüp elbette yerleşti ancak rahime yaklaşması ya da yer değiştirmesi nedeniyle lekelenmelerin olur, bazı kadınlarda doğuma kadar oluyor dedi.

Bu sabah yine lekelenme oldu, sabredeceğim artık haftaya kadar, detaylı ultrosona erken alacaklar beni, orada herşey görünür sanırım.

inşallah endişelenicek bişey yoktur canım iyi haberlerini bekliyorum detaylı ultrasona girdikten sonra muhakkak yaz allah yardımcın olsun dua edicem kendine iyi bak stresten uzakdurki bebişin daha sağlıklı olsun

Back