- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Olur canımEvva ahir icin okuyanlar
Evva
N Nurs5825
hasbeee
Kara_gozlum
Magnifiaque
efsuni06
yalniz kalpler
Oriana
B Beklenen2
B baby0101
Yenidelhi
Life light
M MaviFeslegen 200 okudu
Ve kizlar 1delimavi arkadasimizi da ekleyelim hepimizin sayisini dusurelim mi ?
Senin cok gec haberin oldu onemli degilBenim icin farketmez cano az kaldi okumam haber edicemMagnifiaque
Sağol canım benim amin inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahEvva cano niyetine okudum rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah
Amin gülüm benimSağol canım benim amin inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Hayirli geceler Canim o zaman arkadasini da alalim sonra kapatalim listeyi yoksa cok uc ucuna geliyorHayırlı geceler arkadaslar. Allah dualarınızı kabul eylesin inşallah. Listeniz alıma kapandı mı acaba.? Kendim icin degil de katilmak isteyen bir kardes icin soruyorum
Muharrem kac gun kaldi ona gore kimse acikta kalmasin herkese okunsun. Ayy Rabbim hep beraber guzel haber almayi nasip etsin bir de hepimiz hamile kalirmisinizHayirli geceler Canim o zaman arkadasini da alalim sonra kapatalim listeyi yoksa cok uc ucuna geliyor
Muharrem son gunu 18 eylul o yuzden son kez olsun kimse acikta kalmasin demi yeniden hesaplayim yarindan duselim sayilari hakkinizi helal edin kizlarMuharrem kac gun kaldi ona gore kimse acikta kalmasin herkese okunsun. Ayy Rabbim hep beraber guzel haber almayi nasip etsin bir de hepimiz hamile kalirmisiniz
Allahın izniyle yarın okuyacak inşallah canımSon kez
2.gunhasbeee icin okuyoruz
Evva 341
N Nurs5825341
hasbeee 341
Kara_gozlum 341
Magnifiaque 341
efsuni06 341
yalniz kalpler 341
Oriana 341
B Beklenen2341
B baby0101341
Yenidelhi 341
Life light 341
M MaviFeslegen341
hersey_dua_ile arkadasi 341
Okuyacam inşallah emoji yanlış oldu klavye yüzündenAllahın izniyle yarın okuyacak inşallah canım
Insallah canimAllahın izniyle yarın okuyacak inşallah canım
Yok canım olurmu hem hatırlatmış oluyorsun ne güzelInsallah canimcok etiketleyip rahatsiz ediyorum ama kusura bakmayin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?