- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
yok seninkiyle alakasi yok 941 inCanim ben 341 tane okudum ona gore eksik oku
Allah razi olsunBenMoonfacedMom arkadaşım için 954 taneyi aldim.bugun akşama okur bildirim yaparım.
Evet epey aci oldu okumayanlar diye etiketlenmek.fotokopi parasını vermeyenler, eğitime katkı payını vermeyenler diye öğretmen rencide ederdi ilkokulda.
Guzel Arkadaslar son 613 kaldimemurhanim icin okuyanlar
@evva ahir
@Nurs5825
hasbeee
@Kara_gozlum
Magnifiaque
@efsuni06
@yalniz kalpler
Oriana
B Beklenen2
Yenidelhi
Life light
M MaviFeslegen
S selcanevrenn20
MoonfacedMom
memurhanim
Benim az kaldı bitiririm inşallah yarına .tedavi gördüğüm için biraz ağrılarım var bitiremedimKizlar yarin son gun iki arkadasimiz icin okuyanlar haber edebilirlermi
Olur canim okuyamazsan paylasirizBenim az kaldı bitiririm inşallah yarına .tedavi gördüğüm için biraz ağrılarım var bitiremedimMoonfacedMom tüm duasını almıştım. Yarına bildirim yaparim
Guzel Arkadaslar son 613 kaldimemurhanim icin musait olanlardan almak isteyen varmi
300 ben alıyorum canım313 aldim son 300 kaliyormemurhanim icin
MoonfacedMom icinde yalniz kalpler B Beklenen2 ve S selcanevrenn20 bekliyorum okumussunuzdur kesin ama emin olmak icin
Allah razi olsun canim eksigimiz kalmadi diger arkadaslarda okuduysa bitirdik300 ben alıyorum canım
Hepimizden razı olsun inşallahAllah razi olsun canim eksigimiz kalmadi diger arkadaslarda okuduysa bitirdik
Okudum bn canim313 aldim son 300 kaliyormemurhanim icin
MoonfacedMom icinde yalniz kalpler B Beklenen2 ve S selcanevrenn20 bekliyorum okumussunuzdur kesin ama emin olmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?