- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Bu listeye göre efsuni ve Merve için okumamis gözüküyorum değil mi yarın okuyayım inşallahEki Görüntüle 2689100
Hep unutuyorumsuraya listemi de birakiyim bazen karistiriyorum sacmaliyorum kusura bakmayin helede sizi surekli mesajla sikistiriyorum hakkinizi helal edin ama gercekten tek tek takip ediyorum hak gecsin istemem ne zaman isterseniz yanlisim varsa yazabilirsiniz Dualarimiz kabul olsun insallah
Sen hasta oldugun icin okuyamamistin kendim tamamlarim istersen farketmez benim icinBu listeye göre efsuni ve Merve için okumamis gözüküyorum değil mi yarın okuyayım inşallah
Canım kendime okudumSen hasta oldugun icin okuyamamistin kendim tamamlarim istersen farketmez benim icin
Okudun canimSimdi paylasiyorum insallah vaktin varsa yarin icin selcan yerine okuyabilirmisin istersen tabi
Yok yok tamamlarım inşallah sadece teyit etmek için sormuştum Allah razı olsun inşallahSen hasta oldugun icin okuyamamistin kendim tamamlarim istersen farketmez benim icin
Allah razi olsunYok yok tamamlarım inşallah sadece teyit etmek için sormuştum Allah razı olsun inşallah
Life light arkadasım için okudum allah kabul etsinLife light icin okuyanlar
@evva ahir
@Nurs5825
hasbeee
Kara_gozlum
Magnifiaque
efsuni06
yalniz kalpler
Oriana
B Beklenen2
Yenidelhi
Life light
M MaviFeslegen
S selcanevrenn20
MoonfacedMom
Hemen okuyorum ikisi için de.efsuni06 senden haber bekliyorum canim insallah beklenen2 ve yenidelhiyi bitirdik yazcam birazdan
Tamam canimHemen okuyorum ikisi için de.
Okudum canım ben kendim içinLife light ve yeni delhi icin de sizdzn haber bekliyorum ♥Insallah bitelim az kaldi
Yook sen okudugunu haber etmistin zaten ben okumayanlar icin soyledim sana degil canimOkudum canım ben kendim için
İşte nasıl okuduysammYook sen okudugunu haber etmistin zaten ben okumayanlar icin soyledim sana degil canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?