- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Amin hepimizden razı olur inşallah canım. Amin inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin evlatlarımıza kavuşalım inşallahamin Allah razi olsun. Allah bu yakarisimizi gorsun bizleri de sevindirsin. O ol derse olur.
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ama 300 kalmıştı.Ben efsuni icin 341 adet okuyorum bilginiz olsun
Kalbi durdu bebeğimin canım kürtaj oldum nisan ayındahasbeee canım günlerdir sorucam diyorum ama yanlış hatırlıyorurumdur diye soramadım bir türlü sanki ben seni bir ara hamilesin diye hatırlıyordum yanlışsam düzelt beni lütfen
Siradaki arkadasimizOriana yarin aksam 12 ye kadar sure
Evva Mazaretli 341
N Nurs5825341
hasbeee 341
Kara_gozlum 341
Magnifiaque 341
efsuni06 341
yalniz kalpler 341
Oriana 341
B Beklenen2341
Yenidelhi mazaretli 341
Life light 341
M MaviFeslegen341
S selcanevrenn20341
MoonfacedMom 341
Cok sukur ilerliyoruz Allah hepinizden razi olsun insallah en kisa zaman da dualarimizi yasayalim
Çok üzüldüm canımKalbi durdu bebeğimin canım kürtaj oldum nisan ayında
2. Kaybım dı çok zor üzücü yıpratıcı bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın. Senin nezaman olmuştu?Çok üzüldüm canımrabbim yerini doldursun tez vakitte sağlıcakla demmek ki yanlış hatırlamıyormuşum bende kürtaj oldum malesef benimde gelişimi durduğu için
Of canım ya bilirim ne çok zor olduğunu senin ikiymiş allah sabır versin taktiri ilahi işte bende eylül 2019 da oldum hala bekliyorum2. Kaybım dı çok zor üzücü yıpratıcı bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın. Senin nezaman olmuştu?
İlki ekimde oldu 2. Nisanda genetik be pıhtılaşma testi yaptırdım sonucu bekliyorum şimdi hakkımızda hayırlısı Rabbim dayanma gücü versin. Dua konusundan dertleşmeye geçtik kusura bakmayın kızlar. İstersen özelden yazabilirsin canım.Of canım ya bilirim ne çok zor olduğunu senin ikiymiş allah sabır versin taktiri ilahi işte bende eylül 2019 da oldum hala bekliyorum
Evet canım daha iyi olurİlki ekimde oldu 2. Nisanda genetik be pıhtılaşma testi yaptırdım sonucu bekliyorum şimdi hakkımızda hayırlısı Rabbim dayanma gücü versin. Dua konusundan dertleşmeye geçtik kusura bakmayın kızlar. İstersen özelden yazabilirsin canım.
Canım merhabaSiradaki arkadasimizOriana yarin aksam 12 ye kadar sure
Evva Mazaretli 341
N Nurs5825341
hasbeee 341
Kara_gozlum 341
Magnifiaque 341
efsuni06 341
yalniz kalpler 341
Oriana 341
B Beklenen2341
Yenidelhi mazaretli 341
Life light 341
M MaviFeslegen341
S selcanevrenn20341
MoonfacedMom 341
Cok sukur ilerliyoruz Allah hepinizden razi olsun insallah en kisa zaman da dualarimizi yasayalim
Siradaki arkadasimizOriana yarin aksam 12 ye kadar sure
Evva Mazaretli 341
N Nurs5825341
hasbeee 341
Kara_gozlum 341
Magnifiaque 341
efsuni06 341
yalniz kalpler 341
Oriana 341
B Beklenen2341
Yenidelhi mazaretli 341
Life light 341
M MaviFeslegen341
S selcanevrenn20341
MoonfacedMom 341
Allah hepinizden razi olsun rabbim hepimize hayirli hamilelikler ve hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin bin kere. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?