- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Bende de catlama sorunu var bende 9senedir istiyorum bi kere hamile akldim düşük yaptim yumurta gelisiyor ama catlamiyor rabbim hakkımızda hayırlısıni versiniki sene oldu.. yumurtam gelismiyor. gelistirmeye calisiyoruz Allahin izniyle..
amin.. ben hic gebe kalamadim. catlamaya engel neymis? biz de buyutuyoruz ama catlayacak mi onu bilmiyorum bile. ilk defa daha gecen ay buyudu. ama nasip olmadi. catlamadi belki de.Bende de catlama sorunu var bende 9senedir istiyorum bi kere hamile akldim düşük yaptim yumurta gelisiyor ama catlamiyor rabbim hakkımızda hayırlısıni versin
Bilemiyorlar canim ilac tedavisi ile kalmistim 3 ay kullandim ilaci ve kalmıştım sonra 16gun kaldi yavrum benle 1 sene ara verdim sonra 2 defa asilama oldum catlatma igneside vurulmuştum ama nasip olmadi 2 senedir hic doktora gitmedim sabir etmeyi cok güzel öğrendim asla isyan etmedim sinavim dedim ama bazen dayanacak gücüm kalmiyor hala kan testlerim idrar testim yanimda hep onlarla yasiyorumamin.. ben hic gebe kalamadim. catlamaya engel neymis? biz de buyutuyoruz ama catlayacak mi onu bilmiyorum bile. ilk defa daha gecen ay buyudu. ama nasip olmadi. catlamadi belki de.
ben artik kafami rahatlatmaya calisiyorum. bu ay dr kontrolu de yok. test zaten almiyorum ne ovu ne gebelik.. Rabbim ol desin yeter ki.. sana da verir bana da.. demek ki bizim bu yolda terbiye olmamiz gerekiyormus..Bilemiyorlar canim ilac tedavisi ile kalmistim 3 ay kullandim ilaci ve kalmıştım sonra 16gun kaldi yavrum benle 1 sene ara verdim sonra 2 defa asilama oldum catlatma igneside vurulmuştum ama nasip olmadi 2 senedir hic doktora gitmedim sabir etmeyi cok güzel öğrendim asla isyan etmedim sinavim dedim ama bazen dayanacak gücüm kalmiyor hala kan testlerim idrar testim yanimda hep onlarla yasiyorum
Aynn canim vardır bi bildigi guzel rabbimin geciktiriyorsa guzellestiriyordur insallahben artik kafami rahatlatmaya calisiyorum. bu ay dr kontrolu de yok. test zaten almiyorum ne ovu ne gebelik.. Rabbim ol desin yeter ki.. sana da verir bana da.. demek ki bizim bu yolda terbiye olmamiz gerekiyormus..
Evva ahir icin okuyanlar
Evva
N Nurs5825
hasbeee
Kara_gozlum
Magnifiaque
@efsuni06
yalniz kalpler
@pariko
@Beklenen2
@baby0101
Yenidelhi
Life light
@1delimavi 200 okudu
Evva canim duan tamamlandi rabbim en kisa zaman da hayirli evlat nasip etsin insallah ♥
Hasibe (Hasbeee )icin okuyanlar ☁
Evva
N Nurs5825
hasbeee ☁
Kara_gozlum ☁
@efsuni06 ☁
yalniz kalpler ☁
@pariko☁
@Beklenen2
@baby0101 ☁
Yenidelhi ☁
Life light ☁
@1delimavi ☁
S selcanevrenn20 ☁
Okudum canim 341 adet gec oldu kusura bakma canim benim
Canım benim bir iki damla reglim geldi galiba çeksem yine de olur mu?
yok canim olmaz senin niyetini paylasalim okuma senCanım benim bir iki damla reglim geldi galiba çeksem yine de olur mu?
Peki adetim bittikten sonra çeksem onları olur mu?yok canim olmaz senin niyetini paylasalim okuma sen
Canım merh5.Gun SiradaMagnifiaque icin okuyoruz
Kizlar niyet ederken Zeynep kizi merve diye niyet edermisiniz ?
Yarin aksam 12 ye kadar ♥
Evva 341
N Nurs5825341
hasbeee 341
Kara_gozlum 341
Magnifiaque 341
@efsuni06341
yalniz kalpler 341
@pariko341
@Beklenen2341
Yenidelhi 341
Life light 341
@1delimavi341
S selcanevrenn20341
MoonfacedMom 341
evva merak ettik seniKızlar kusura bakmayın lütfen banlanmıştım sadecehasbeee arkadaşımıza okudun allah kabul etsin rabbim hayırlı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?