- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
KIZlar merhaba4.Gun Zuleyha kizi Rumeysa (Kara_gozlum ) niyetine okuyoruz
Evva 341
N Nurs5825341
hasbeee 341
Kara_gozlum 341
Magnifiaque 341
efsuni06 341
yalniz kalpler 341
Oriana 341
B Beklenen2341
B baby0101341
Yenidelhi 341
Life light 341
M MaviFeslegen341
S selcanevrenn20341
2gun once adet günümdu ama olmadi onsallah ettigimiz dualar vesile olur arada gecikme yasiyorum suanlik bi telasem yok ama azcik beklemekte fayda var
Yok canim bir okumadan once birde okuduktan sonra ne zaman istersenSadakami bugun versim sorun olurmuMagnifiaque
Tmm canim kendi niyetime okudum insallah dualarimiz kabul olsun herbirimize hayırlı sağlıklı evlatlar basip etsin insallahYok canim bir okumadan once birde okuduktan sonra ne zaman istersen
Amiin canim Allah kabul etsin de en kisa zaman da hepimizin olsun insallahTmm canim kendi niyetime okudum insallah dualarimiz kabul olsun herbirimize hayırlı sağlıklı evlatlar basip etsin insallah
Canım arkadaşımız ismimizi etiketlerken bize düşen sayıyı yanına yazıyor ona göre okuyoruz. 341 tane düşmüş hepimize.okuyunca bildirim yapıyoruz bırdan bazı arkadaşlardan haber bekleniyor sanırım onlardan haber gelsin okumadılarsa okuruz. ListeyiMerhaba, birşeyi merak ediyorum. Sayı önemli bildiğim kadarıyla bu ayet için. Ben bunu birkaç yıl önce yapmıştım. Oradan biliyorum. Sayı nasıl ayarlanıyor? Okumayanlar neden okumuyor? Ya da neden herkes sırası gelene hergün girip okudum ya da okumadım diye mesaj atmıyor. Ona göre eksik tamamlanır, Bugün okuduğumuz arkadaş için mesela sayı kaç oldu eksik var mı bilmiyoruz? Bunu merak ettim. Yanlış anlamayın, cevaplarsanız sevinirim.
Evet bakiyorum cok okuyorsaniz diger arkadaslara veya kendim eksik okutuyorum yoksa sayilarda kalmamiz onemli ayrica harika anlatmissinCanım arkadaşımız ismimizi etiketlerken bize düşen sayıyı yanına yazıyor ona göre okuyoruz. 341 tane düşmüş hepimize.okuyunca bildirim yapıyoruz bırdan bazı arkadaşlardan haber bekleniyor sanırım onlardan haber gelsin okumadılarsa okuruz. ListeyiMagnifiaque tuttuğu için daha detaylı bilgi verir ben bildiğim kadarını yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?