- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Okuyalım canım inşallah vesile olur
Allah Allah etiketledim oysa icine dogdu sanirimbende de namaz yokayrıca bana bildirim gelmedi. niye ki? içime doğmuş gibi forumda gezerken açtım da baktım
Insallah canim insallah olurOkuyalım canım inşallah vesile olur
Aceba arapcasini ezberlesen olabilirmiŞartları yaşıyor muyum bilmiyorum ama Arapça okumayı ve tecvidi biliyorum. ALLAH rızası için isteyen olursa okurum.
İşte etikete rağmen görmedim bildirimi. Neyse önemli değil, sonuçta gördüm yine deAllah Allah etiketledim oysa icine dogdu sanirim
Beni de ekler misiniz cocuk sahibi olmak istiyorum hayirlisiylaSelam guzel kk kadinlari denemeye ne dersiniz4774kere muharrem ayi bitene kadar hepimize okuyalim ❤
*ÇOCUK SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN*
*MUHARREM AYINA ÖZEL DUA*
*ŞARTLARI:*
*Kesinlikle 1/30 Muharrem içinde okunmalı.. Başka Ayda Okunmuyor..*
*Kesinlikle Tek Başına Değil, Kişilere Dağıtılarak Okunmalı..*
*Dağıtılan Kişilerin Abdestli Namazlı ve Ahlaken Çok Güzel Olmalarına Dikkat Edilmeli*
*Kesinlikle Kişilere Zorlayarak Verilmemeli, Muhakkak Okuyanlardan Helallik Alınmalı..*
*Kişiler Kendi Güçlerinin Yettiği, Rızalarının Olduğu Sayıda Almalı..*
*Dağıtılan Kişiler Dosdoğru Telafuz Ederek, Ya Tw Olmayan Bir Odada yada Seccade Başında Okunacak..*
*İlk 3 Ay Gebelik Kimseye Söylenmeyecek, Nazar Boyutu Yüksek Olduğu İçin Düşme Tehlikesi Olabiliyor..*
*ÇİFTLER BU TERTİBE BAŞLARKEN AYRI AYRI SADAKA VERECEKLER.. TERTİP BİTİNCEDE YİNE AYRI AYRI SADAKA VERİLECEK..*
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
*4.774 Defa Okunacak:*
*رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿٨٩﴾*
*"Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn."* (Enbiya 89)
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Erinme abdest alİşte etikete rağmen görmedim bildirimi. Neyse önemli değil, sonuçta gördüm yine deabdest almadan okusak olma mı? Gusülle sıyıramıyor muyuz işin içinden?
Aynen baslayalim bir liste yapipNasil okuyacagiz başlayalım vakit kaybetmeden
Beybi, şu virüs salgınıyla ilgili bir kurumdayım. Birbirinden alakasız 4 farklı işe bakıyorum. İşteyken Kafamı kaşıyacak vaktim yok. Eve gelince anca okurum o da uyumadan önce olur. Ondan diyorum abdestsiz olsun diye. Ben o zaman hepimizin niyetine kendi çapımda okuyayım, benim okuduklarımı sayıdan düşmeyinErinme abdest alsartlar oyle yaziyordu vallah bilmiyorum
Ayy kiyamam seni cok iyi anliyorumBeybi, şu virüs salgınıyla ilgili bir kurumdayım. Birbirinden alakasız 4 farklı işe bakıyorum. İşteyken Kafamı kaşıyacak vaktim yok. Eve gelince anca okurum o da uyumadan önce olur. Ondan diyorum abdestsiz olsun diye. Ben o zaman hepimizin niyetine kendi çapımda okuyayım, benim okuduklarımı sayıdan düşmeyinsevabına okuyayım ben
Tabiki Katil daha liste yapamadik ama yapcazListeye alım varsa katılmak istiyorum
Teşekkür ederimTabiki Katil daha liste yapamadik ama yapcaz
Sen de mi kamuda etinden sütünden faydalanılan bir bölümdesin?Ayy kiyamam seni cok iyi anliyorumayni durumdayiz maalesef istersen oku ameller niyetlere gore sonucta ama biz sana okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?