kızılaydaki çoğu merkez dandik.o kadar çok şikayet var ki onlardan.zengin yerde cihazlar kalitelidir.öyle olmasa o zengünn müşterilerrr rezillik çıkarırlardı tutunamazdı.Eşimde diyorki nerden buldun bu sosyete yeri .Zengin muhiti buralar diyor.Ne bileyim dedim internetten buldum.Neyse sevindim sizin yorumlarınıza bilen biri olmasına.Çok teşekkürler.
o makineler sadece uyutuyormuş ama.keşke kalıcı olsa ben hemen alırdımmBen de tum vucut bitis garantili aldim.hamilelikte dondurdular.sonra kapandi.Ben de su hastalik donemin de zaten gitmem.simdi ev tipi makina arastiriyorum.ilk firsatta alip kendim yapcam.
Evet ama lazer e gidince de oyle komple bitmiyor.Cok arkadasim,tanidiklarim gitti hepsi ayni seyi soyluyor.Makine elinin altinda olunca daha iyi gibi geldi.Bakalim suan arastiriyorum.Hatta kullananlar varsa yazarsa sevinirimo makineler sadece uyutuyormuş ama.keşke kalıcı olsa ben hemen alırdım
Niye 300 lira verdin ya. Ne kaporası ev mi kiralıyosun.Arkadslar buz lazer için uzun bir araştırma sürecindeydim.Ankarada bir polikliniği aradım ordaki kız bana max.3500 dedi kol bacak ,koltuk altı ,bikini için .Dün gittim görüşmeye başka bir kız bana 4250 lira çıkardı .E dedim telefonda 3500 dedi arkadaşınız.Öyle deyince tamam dedi 3500 olsun .E dedim minyonum biraz kıllarım daha az ona görede indirim yapıyormuşsunuz teldeki kız öyle dedi.3300 olsun en son o zaman dedi .Yani ben telefonda konuşmamış olsam bana 4250 liraya kilitleyecekti.Taksit te yapmadı peşin diye tutturdu.Çıkarken birde 300 lira kapora aldı hiç işlem yapmadıkları halde sadece kıl yapıma baktı gözle. Eve gelince şüpheye düştüm açıkcası belli bir fiyat listeleri olmaması tutturabildiklerine çalışması.Yorumlarda çok iyi hiç paragöz değiller yazıyordu.Birde çıkarken bana diyorki siz tüm vücut yapıyoruz el ayak kıllarınızada bakarız.Benim haberim yok tüm vücut olduğundan .Öyle kıllı biri de değildim .sırt göbek tarzı yerlerde kılım yok yani.Ama şöyle dedi kız sizde 4 ayrı cihazla çalışacağız .Buz lazer cihazı falan orjinal yani.Bilmiyorum canımı sıkmalımıyım.
Ben ben Philips aldım. Tamamen bitmedi. Ama çok ciddi oranda azalma oldu. Ayda bir falan atış yapıyorum artık. Benim sarı çıkıyor yalnız tamamen pürüzsüz olmayisini buna bağlıyorum.Evet ama lazer e gidince de oyle komple bitmiyor.Cok arkadasim,tanidiklarim gitti hepsi ayni seyi soyluyor.Makine elinin altinda olunca daha iyi gibi geldi.Bakalim suan arastiriyorum.Hatta kullananlar varsa yazarsa sevinirim
Ne bileyim anlamadımki ne dedilerse yaptım.Sonra eve gidince dank etti .Ne alaka kapora dedim .Daha bir şey yapmadılar ki.Niye 300 lira verdin ya. Ne kaporası ev mi kiralıyosun.
Hiç güven vermedi. Umarım verdiğiniz paraya değer. Ama hayatı ankarada geçmiş biri olarak kızılay çöp biyer. Lonicera polklinikte yaptrmıştım. Atakulenin karşısında. Tavsiye ederim.Ne bileyim anlamadımki ne dedilerse yaptım.Sonra eve gidince dank etti .Ne alaka kapora dedim .Daha bir şey yapmadılar ki.
Aynen canım ya... Onlar beğenmese birde bütün sosyeteye yayar gitmeyin oraya diye.Zaten benle konuşan kız bize referanslı gelirler dedi havasını attı.Hayırlısı bakalım neler görecez.kızılaydaki çoğu merkez dandik.o kadar çok şikayet var ki onlardan.zengin yerde cihazlar kalitelidir.öyle olmasa o zengünn müşterilerrr rezillik çıkarırlardı tutunamazdı.
Bakalım artık ben aslında lazerden sonuç alacağıma inanıyorumda .Bana daha sonra başka faruralar çıkarmalarından korkuyorum.Hiç güven vermedi. Umarım verdiğiniz paraya değer. Ama hayatı ankarada geçmiş biri olarak kızılay çöp biyer. Lonicera polklinikte yaptrmıştım. Atakulenin karşısında. Tavsiye ederim.
Evet, ben memnun kaldım. Buz lazer diyorlar ama yine de acıyor. Anestol sürüp gidiyorum.Buz lazerle mi bitti?
Şansıma kızılayda bir yerden çok memnun kaldım ben de her yönüyle düzgün bir merkezdi, arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Hepimiz mutlu ve kılsız oldukkızılaydaki çoğu merkez dandik.o kadar çok şikayet var ki onlardan.zengin yerde cihazlar kalitelidir.öyle olmasa o zengünn müşterilerrr rezillik çıkarırlardı tutunamazdı.
ona burada özel hastaneden de 1500 ile 1750 arası bir fiyat verdiler diye hatırlıyorum. biraz da yer farklılığından olabilir fiyat değişikliğiÖyle yerlerde var 1500 liraya güzellik merkezlerinde .Hatta 500 liraya bile var tüm vücut bilmem kaç seans .Burası poliklinik.Ama genede fiyatında davranışlarında tereddüt ettim. Birde kız dediki güzellik merkezlerinde ki ağda gibi daha sonra geri çıkıyor falan dedi .
Sarilari hic bir makina gormuyor diyorlar.En iyisi evde yapmak ozaman.cevap icin tesekurlerBen ben Philips aldım. Tamamen bitmedi. Ama çok ciddi oranda azalma oldu. Ayda bir falan atış yapıyorum artık. Benim sarı çıkıyor yalnız tamamen pürüzsüz olmayisini
Lazerde cayma bedelini biliorum ama Kaporayi da yeni duydumArkadslar buz lazer için uzun bir araştırma sürecindeydim.Ankarada bir polikliniği aradım ordaki kız bana max.3500 dedi kol bacak ,koltuk altı ,bikini için .Dün gittim görüşmeye başka bir kız bana 4250 lira çıkardı .E dedim telefonda 3500 dedi arkadaşınız.Öyle deyince tamam dedi 3500 olsun .E dedim minyonum biraz kıllarım daha az ona görede indirim yapıyormuşsunuz teldeki kız öyle dedi.3300 olsun en son o zaman dedi .Yani ben telefonda konuşmamış olsam bana 4250 liraya kilitleyecekti.Taksit te yapmadı peşin diye tutturdu.Çıkarken birde 300 lira kapora aldı hiç işlem yapmadıkları halde sadece kıl yapıma baktı gözle. Eve gelince şüpheye düştüm açıkcası belli bir fiyat listeleri olmaması tutturabildiklerine çalışması.Yorumlarda çok iyi hiç paragöz değiller yazıyordu.Birde çıkarken bana diyorki siz tüm vücut yapıyoruz el ayak kıllarınızada bakarız.Benim haberim yok tüm vücut olduğundan .Öyle kıllı biri de değildim .sırt göbek tarzı yerlerde kılım yok yani.Ama şöyle dedi kız sizde 4 ayrı cihazla çalışacağız .Buz lazer cihazı falan orjinal yani.Bilmiyorum canımı sıkmalımıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?