Enayi yerine mi koyuldum sizce

Aslında bunu kendileri dedi telefonda vücut alanına,kıl yapısına sıklığına göre değişiyor diye .Ben de onlara geri sattım.160 boyla 170 boy aynı olurmu yada kilo olarak 60 kiloyla 90 kilo bir olur mu
Orijinal buz lazere gittim. Fiyatlar hep aynıydı. Kila atış yapılmıyor ki yoğunluğa göre değişse. O dediğin iğneli epilasyon için geçerli. Buzlazer.com sitesinde o merkezin adı var mı?

bence git paranı geri al sağlam biyer olmadığı kesin

Orijinal buz lazere gittim. Fiyatlar hep aynıydı. Kila atış yapılmıyor ki yoğunluğa göre değişse. O dediğin iğneli epilasyon için geçerli. Buzlazer.com sitesinde o merkezin adı var mı?
Evet baktım ismi var buzlazer.comda .4 tane cihaz varmış ellerinde alexendre,diod, nd ve buz lazer .Hepsini kullanacağız sizde dedi.Bölgelere kıllara göre cihazları kullanıyoruz dedi.

Biliyormusunuz orayı neden tavsiye etmiyorsunuz
Defne hanımin işleri genelde gereksiz pahalı oluyor
Birazda sıkıntılı durumlarda kabullenmeyip cirkeflesen bir kadınmis
Ama bu tabiki duyum..benim yaşadığım bı durum değil

Bende lazer için peşin fiyat istememislerdi istediğim bölgelerin fiyatını 12seans olarak anlasmistik toplayıp 4 yada 6 takside bolmuslerdi hatırlayamadım şimdi benimki güzellik merkezi ama sahibi estetikten doktor olduğu için içim rahattı. Baya memnun um. Ki esmer tenli simsiyah kökleri olan ben fıstık gibiyim o konuda Böyle heryeride araştırabilirsiniz.

orası kalitelidir .ben devam ederdimm
İnşallah iyidir .Her konuşmada çok paracı geldiler .İşte diyor yılda bir kez taramaya gelirsin .Ücretsiz mi diyorum yok çok cüzi diyor.Bıyık var mı komple vücutta diyorum Yok çok cüzi 50 lira diyor yaptırırsan .6 seansa anlaştık ama bazı yerlere 3 seans yapıyoruz diyor koltuk altı ile bikiniye. Onuda yarım ağız dedi pek bişe anlamadım.Bakalım verdiğim paraya değsinde tek .

Defne hanımin işleri genelde gereksiz pahalı oluyor
Birazda sıkıntılı durumlarda kabullenmeyip cirkeflesen bir kadınmis
Ama bu tabiki duyum..benim yaşadığım bı durum değil
Valla direkt şikayet var a yazarım sonuç alamazsam. Oralardan çok korkuyo böyle merkezler.Çünkü olumsuz etkiliyor insanları.

arkadaşım gitmişti memnun kalmıştı ben de gidecektim pandemi oldu gidemedim.ee oralarda kiralar çok pahalı masraflar fazla.tuzlu fiyat isterler dolayısıyla.zaten müşteri portföyleri de paralı insanlardır.cihazlar çok önemli lazer de.çoğu merkezde eski bozuk miladını tamamlamış eski teknoloji cihazlar var.

Bende güya 750 TL kampanyaya gidip, kampanyanın meğer sadece üç bölge (koltuk altı, bacak, genital) ve 4 seans olduğunu öğrenip geri orada ikna olarak kol,bacak, kalça, genital, karın ve koltuk altı almıştım hahaha neresi kaldıysa :) ve o 750 rakamı yerine 8 seans 3300 civarı bir ücret verdim. Hepsini direk kredi kartından çekmişlerdi. Kazıklandım gibi içim yanmıştı. Çok daha uygun da duymuştum ama hem cihazlarına güvendim hem de gerçekten iyi gidiyor şu an. Çok memnunum. İyi ki yaptırmışım diyorum. Yani en azından bende çok iyi sonuç verdi.

İnşallah bende memnun kalarak ayrılırım verdiğim tuzlu paraya değer .Bu arada aynı yere gitmiyoruz değil mi

Eşimde diyorki nerden buldun bu sosyete yeri .Zengin muhiti buralar diyor.Ne bileyim dedim internetten buldum.Neyse sevindim sizin yorumlarınıza bilen biri olmasına.Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…