- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
İsim vermek doğru olur mu buraya yazsam sorun olur mu bilemedim.Özelden yazdımhangi poliklinik? poliklinikler pahalı oluyor. ya ben güzellik merkezine gidiyorum çok memnunum. özelden yazarsanız söyleyebilirim ismini. Mahall'de bir yer. benim bembeyaz tenim, siyah tüylerim vardı, gitti hepsi.
İnanın insanın kafası duruyor sanırım sözleşmeydi sanırım imzaladım. Hemen nasıl olduysa oldu bittiye getirdiler.Genelde iyi olduğunu biliyorum polikliniğin yorumlar o yönde makineleride iyi .seans başıda oluyormuş benim hiç aklıma gelmedi.Muhtemelen kime ne yutturursak kafasındalar, bir de bunların sözleşme yapan versiyonları var. Vazgeçenlerden parayı zorla alırlar veya zorla devam ettirirler falan.
Böyle bir durum yoksa vazgeçebilirsiniz ama yüksek ihtimal parayı iade etmek istemeyeceklerdir.
Epilasyonda klinik ve seans başı ücreti ödenen yerleri tercih ediyorum.
Öyle yerlerde var 1500 liraya güzellik merkezlerinde .Hatta 500 liraya bile var tüm vücut bilmem kaç seans .Burası poliklinik.Ama genede fiyatında davranışlarında tereddüt ettim. Birde kız dediki güzellik merkezlerinde ki ağda gibi daha sonra geri çıkıyor falan dedi .arkadaşım yeni başladı buz lazere. koltuk altı, bikini ve komple bacağa 1500 dediler.
aynı mı bilmiyorum ama fiyat fazla geldi bana.
Açıklamalarıda şöyle oluyor epilasyon kişiye göre değişir o yüzden kişiye göre fiyat veriyoruz. Yani tipinize bakıyoruz kazıklanacak bir tipiniz varsa pazarlik beceriniz yoksa geçiriyoruz demek oluyor sanırım.bastan kendilerini belli etmişler zaten borsa gibi fiyat bir artıyor bir düşüyor
Ben olsam size mi gelsem bilemedim yok ya gelmiyim gelsem mi yok gelmicem sizin fiyatınız gibi bende bir karar veremedim der çıkardım
Buz lazerle mi bitti?hangi poliklinik? poliklinikler pahalı oluyor. ya ben güzellik merkezine gidiyorum çok memnunum. özelden yazarsanız söyleyebilirim ismini. Mahall'de bir yer. benim bembeyaz tenim, siyah tüylerim vardı, gitti hepsi.
ya önce öde sonra öde peşin ver verme o başka da lakayıt bir muhabbet dönmüş bana itici gelirdi 1 lira bile vermeden çıkardım ben o konuya takıldım .Açıklamalarıda şöyle oluyor epilasyon kişiye göre değişir o yüzden kişiye göre fiyat veriyoruz. Yani tipinize bakıyoruz kazıklanacak bir tipiniz varsa pazarlik beceriniz yoksa geçiriyoruz demek oluyor sanırım.
Sözleşme yaptım 300 lira kapora verdim. Cayma hakkım var mı bilemiyorumAslında onlar baştan vermiş sinyali yerinizde olsam hiç başlamazdım.
Ya bende öyle yapardım aslında ama makineleri orjınal buz lazer onu biliyorum kıl tipine göre 4 ayrı makine kullanıyorlarmış .Dedim ömür boyu kurtulacam kıllardan 3300 lirra veremiyommu .Sonra eve gidince işte aklım karıştı birazya önce öde sonra öde peşin ver verme o başka da lakayıt bir muhabbet dönmüş bana itici gelirdi 1 lira bile vermeden çıkardım ben o konuya takıldım .
ama yorumunuz harika
Merkez nasıl peki iç açıcı mi güzel miYa bende öyle yapardım aslında ama makineleri orjınal buz lazer onu biliyorum kıl tipine göre 4 ayrı makine kullanıyorlarmış .Dedim ömür boyu kurtulacam kıllardan 3300 lirra veremiyommu .Sonra eve gidince işte aklım karıştı biraz
Poliklinik diye geçiyor .Ankaranın zengin muhitinde eşim öyle dedi.Ben ankarayı bilmiyorum eşim ankaralı .Çukurambarda.Tabi öyle uyduruk bir yer değil .Merkez nasıl peki iç açıcı mi güzel mi
Hadi ya bunlar kesin der gibi geliyor aklımda olsun .Bir de şoyle bir taktikleri varmış. Kıllar azalmayınca, "şu su kremi kullanmanız lazım" diyip bir de pahalı bir krem satıyorlarmış. Aklınızda olsun bir arkadaşıma yapmıslardi.
Sonra kıllar azalmayınca birde demesinler kremi almadınız ondan oldu işte diyeBir de şoyle bir taktikleri varmış. Kıllar azalmayınca, "şu su kremi kullanmanız lazım" diyip bir de pahalı bir krem satıyorlarmış. Aklınızda olsun bir arkadaşıma yapmıslardi.
Deneyin şansınızı zorluk çıkarmazlar diye düşünüyorum. Vazgeçtiğiniz için sorunlu müşteri kategorisine girersiniz onlarda çalışmak istemeyip sözleşmeyi feshedebilirler. 300 tl ye ben olur bilmem.Sözleşme yaptım 300 lira kapora verdim. Cayma hakkım var mı bilemiyorum
Kızılay da ki zaradis İstanbul yazan yerse burasiArkadslar buz lazer için uzun bir araştırma sürecindeydim.Ankarada bir polikliniği aradım ordaki kız bana max.3500 dedi kol bacak ,koltuk altı ,bikini için .Dün gittim görüşmeye başka bir kız bana 4250 lira çıkardı .E dedim telefonda 3500 dedi arkadaşınız.Öyle deyince tamam dedi 3500 olsun .E dedim minyonum biraz kıllarım daha az ona görede indirim yapıyormuşsunuz teldeki kız öyle dedi.3300 olsun en son o zaman dedi .Yani ben telefonda konuşmamış olsam bana 4250 liraya kilitleyecekti.Taksit te yapmadı peşin diye tutturdu.Çıkarken birde 300 lira kapora aldı hiç işlem yapmadıkları halde sadece kıl yapıma baktı gözle. Eve gelince şüpheye düştüm açıkcası belli bir fiyat listeleri olmaması tutturabildiklerine çalışması.Yorumlarda çok iyi hiç paragöz değiller yazıyordu.Birde çıkarken bana diyorki siz tüm vücut yapıyoruz el ayak kıllarınızada bakarız.Benim haberim yok tüm vücut olduğundan .Öyle kıllı biri de değildim .sırt göbek tarzı yerlerde kılım yok yani.Ama şöyle dedi kız sizde 4 ayrı cihazla çalışacağız .Buz lazer cihazı falan orjinal yani.Bilmiyorum canımı sıkmalımıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?