Enayi yerine mi koyuldum sizce

hangi poliklinik? poliklinikler pahalı oluyor. ya ben güzellik merkezine gidiyorum çok memnunum. özelden yazarsanız söyleyebilirim ismini. Mahall'de bir yer. benim bembeyaz tenim, siyah tüylerim vardı, gitti hepsi.

hangi poliklinik? poliklinikler pahalı oluyor. ya ben güzellik merkezine gidiyorum çok memnunum. özelden yazarsanız söyleyebilirim ismini. Mahall'de bir yer. benim bembeyaz tenim, siyah tüylerim vardı, gitti hepsi.
İsim vermek doğru olur mu buraya yazsam sorun olur mu bilemedim.Özelden yazdım

Ben herhangi bir şey almak için girdiğim dükkanda çalışan patrona fiyat soruyorsa bile almam. Kime ne tuttururlarsa anlayışları oluyor diye.

Muhtemelen kime ne yutturursak kafasındalar, bir de bunların sözleşme yapan versiyonları var. Vazgeçenlerden parayı zorla alırlar veya zorla devam ettirirler falan.
Böyle bir durum yoksa vazgeçebilirsiniz ama yüksek ihtimal parayı iade etmek istemeyeceklerdir.

Epilasyonda klinik ve seans başı ücreti ödenen yerleri tercih ediyorum.

arkadaşım yeni başladı buz lazere. koltuk altı, bikini ve komple bacağa 1500 dediler.
aynı mı bilmiyorum ama fiyat fazla geldi bana.

İnanın insanın kafası duruyor sanırım sözleşmeydi sanırım imzaladım. Hemen nasıl olduysa oldu bittiye getirdiler.Genelde iyi olduğunu biliyorum polikliniğin yorumlar o yönde makineleride iyi .seans başıda oluyormuş benim hiç aklıma gelmedi.

arkadaşım yeni başladı buz lazere. koltuk altı, bikini ve komple bacağa 1500 dediler.
aynı mı bilmiyorum ama fiyat fazla geldi bana.
Öyle yerlerde var 1500 liraya güzellik merkezlerinde .Hatta 500 liraya bile var tüm vücut bilmem kaç seans .Burası poliklinik.Ama genede fiyatında davranışlarında tereddüt ettim. Birde kız dediki güzellik merkezlerinde ki ağda gibi daha sonra geri çıkıyor falan dedi .

bastan kendilerini belli etmişler zaten borsa gibi fiyat bir artıyor bir düşüyor

Ben olsam size mi gelsem bilemedim yok ya gelmiyim gelsem mi yok gelmicem sizin fiyatınız gibi bende bir karar veremedim der çıkardım
Açıklamalarıda şöyle oluyor epilasyon kişiye göre değişir o yüzden kişiye göre fiyat veriyoruz. Yani tipinize bakıyoruz kazıklanacak bir tipiniz varsa pazarlik beceriniz yoksa geçiriyoruz demek oluyor sanırım.

Buz lazerle mi bitti?

ya önce öde sonra öde peşin ver verme o başka da lakayıt bir muhabbet dönmüş bana itici gelirdi 1 lira bile vermeden çıkardım ben o konuya takıldım .

ama yorumunuz harika

ya önce öde sonra öde peşin ver verme o başka da lakayıt bir muhabbet dönmüş bana itici gelirdi 1 lira bile vermeden çıkardım ben o konuya takıldım .

ama yorumunuz harika
Ya bende öyle yapardım aslında ama makineleri orjınal buz lazer onu biliyorum kıl tipine göre 4 ayrı makine kullanıyorlarmış .Dedim ömür boyu kurtulacam kıllardan 3300 lirra veremiyommu .Sonra eve gidince işte aklım karıştı biraz

Merkez nasıl peki iç açıcı mi güzel mi

Bir de şoyle bir taktikleri varmış. Kıllar azalmayınca, "şu su kremi kullanmanız lazım" diyip bir de pahalı bir krem satıyorlarmış. Aklınızda olsun bir arkadaşıma yapmıslardi.

Bir de şoyle bir taktikleri varmış. Kıllar azalmayınca, "şu su kremi kullanmanız lazım" diyip bir de pahalı bir krem satıyorlarmış. Aklınızda olsun bir arkadaşıma yapmıslardi.
Hadi ya bunlar kesin der gibi geliyor aklımda olsun .

Sözleşme yaptım 300 lira kapora verdim. Cayma hakkım var mı bilemiyorum
Deneyin şansınızı zorluk çıkarmazlar diye düşünüyorum. Vazgeçtiğiniz için sorunlu müşteri kategorisine girersiniz onlarda çalışmak istemeyip sözleşmeyi feshedebilirler. 300 tl ye ben olur bilmem.

Kızılay da ki zaradis İstanbul yazan yerse burasi
Benim param boşa gitti
Vazgeçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…