Peşin çalışan yerlerden uzak durun. İlk önce paranızı alıp sonradan başından savıyorlar. Yok alet bakımda, yok arkadaş izinli, yok bugün randevu yok.Arkadslar buz lazer için uzun bir araştırma sürecindeydim.Ankarada bir polikliniği aradım ordaki kız bana max.3500 dedi kol bacak ,koltuk altı ,bikini için .Dün gittim görüşmeye başka bir kız bana 4250 lira çıkardı .E dedim telefonda 3500 dedi arkadaşınız.Öyle deyince tamam dedi 3500 olsun .E dedim minyonum biraz kıllarım daha az ona görede indirim yapıyormuşsunuz teldeki kız öyle dedi.3300 olsun en son o zaman dedi .Yani ben telefonda konuşmamış olsam bana 4250 liraya kilitleyecekti.Taksit te yapmadı peşin diye tutturdu.Çıkarken birde 300 lira kapora aldı hiç işlem yapmadıkları halde sadece kıl yapıma baktı gözle. Eve gelince şüpheye düştüm açıkcası belli bir fiyat listeleri olmaması tutturabildiklerine çalışması.Yorumlarda çok iyi hiç paragöz değiller yazıyordu.Birde çıkarken bana diyorki siz tüm vücut yapıyoruz el ayak kıllarınızada bakarız.Benim haberim yok tüm vücut olduğundan .Öyle kıllı biri de değildim .sırt göbek tarzı yerlerde kılım yok yani.Ama şöyle dedi kız sizde 4 ayrı cihazla çalışacağız .Buz lazer cihazı falan orjinal yani.Bilmiyorum canımı sıkmalımıyım.
Arkadslar buz lazer için uzun bir araştırma sürecindeydim.Ankarada bir polikliniği aradım ordaki kız bana max.3500 dedi kol bacak ,koltuk altı ,bikini için .Dün gittim görüşmeye başka bir kız bana 4250 lira çıkardı .E dedim telefonda 3500 dedi arkadaşınız.Öyle deyince tamam dedi 3500 olsun .E dedim minyonum biraz kıllarım daha az ona görede indirim yapıyormuşsunuz teldeki kız öyle dedi.3300 olsun en son o zaman dedi .Yani ben telefonda konuşmamış olsam bana 4250 liraya kilitleyecekti.Taksit te yapmadı peşin diye tutturdu.Çıkarken birde 300 lira kapora aldı hiç işlem yapmadıkları halde sadece kıl yapıma baktı gözle. Eve gelince şüpheye düştüm açıkcası belli bir fiyat listeleri olmaması tutturabildiklerine çalışması.Yorumlarda çok iyi hiç paragöz değiller yazıyordu.Birde çıkarken bana diyorki siz tüm vücut yapıyoruz el ayak kıllarınızada bakarız.Benim haberim yok tüm vücut olduğundan .Öyle kıllı biri de değildim .sırt göbek tarzı yerlerde kılım yok yani.Ama şöyle dedi kız sizde 4 ayrı cihazla çalışacağız .Buz lazer cihazı falan orjinal yani.Bilmiyorum canımı sıkmalımıyım.
Geri verirler mi kaporamı bilemedim hiç bir işlemde yapmadılar .Seans başına da 900 tl dedi.Normalde 6 seansa anlaştık ama koltık altı bikini bölgesi 3 seans dedi .seans başımı gideyim aynı yere o zaman bilemedim .çok kararsız kaldım.ankarada bir çok güvenilir ve işini gerçekten iyi yapan yerler yer seans başına ücret olarak anlaşır. lazer işinde peşin almak ve önden seans sayısı vermek aşşşırı yanlış çünkü herkesin kıl ve hormon yapısı aynı değil. zaten 1 seans içinde 1 de kontrol seansı var.
benim 3 seansta biten işlemim senin 5 seans sürecek belki. kimine 10 seans bile yetmiyor gibi gibi..
benim tavsiyem git kaporanı al ve bu dediğim gibi seans başı ücret alan yerlerle bi görüş..
Haklısınız ama kapora verdim geri verirlermiki.Birde arkadaşın dediği gibi seyans başımı gitsem tek tejPeşin çalışan yerlerden uzak durun. İlk önce paranızı alıp sonradan başından savıyorlar. Yok alet bakımda, yok arkadaş izinli, yok bugün randevu yok.
Yalnız şu harika bi pazarlık bahanesiymişdedim minyonum biraz kıllarım daha az ona görede indirim yapıyormuşsunuz teldeki kız öyle dedi
Tabi ki seans başına gitmelisiniz. Peşin isteyenler bana hiç güven vermiyorHaklısınız ama kapora verdim geri verirlermiki.Birde arkadaşın dediği gibi seyans başımı gitsem tek tej
Lazer işinden anlamam lakin fiyat konusunda tutturabildiğine göre davranan işletmelerle konu ne olursa olsun çalışmam.Arkadslar buz lazer için uzun bir araştırma sürecindeydim.Ankarada bir polikliniği aradım ordaki kız bana max.3500 dedi kol bacak ,koltuk altı ,bikini için .Dün gittim görüşmeye başka bir kız bana 4250 lira çıkardı .E dedim telefonda 3500 dedi arkadaşınız.Öyle deyince tamam dedi 3500 olsun .E dedim minyonum biraz kıllarım daha az ona görede indirim yapıyormuşsunuz teldeki kız öyle dedi.3300 olsun en son o zaman dedi .Yani ben telefonda konuşmamış olsam bana 4250 liraya kilitleyecekti.Taksit te yapmadı peşin diye tutturdu.Çıkarken birde 300 lira kapora aldı hiç işlem yapmadıkları halde sadece kıl yapıma baktı gözle. Eve gelince şüpheye düştüm açıkcası belli bir fiyat listeleri olmaması tutturabildiklerine çalışması.Yorumlarda çok iyi hiç paragöz değiller yazıyordu.Birde çıkarken bana diyorki siz tüm vücut yapıyoruz el ayak kıllarınızada bakarız.Benim haberim yok tüm vücut olduğundan .Öyle kıllı biri de değildim .sırt göbek tarzı yerlerde kılım yok yani.Ama şöyle dedi kız sizde 4 ayrı cihazla çalışacağız .Buz lazer cihazı falan orjinal yani.Bilmiyorum canımı sıkmalımıyım.
Yok canım burası poliklinik olarak geçiyor. Ben de sizin gibi düşündüğüm için burayı seçtim.Yoksa tüm vücut 1000 tlye yapan yerlerde var güzellik merkezleri.Buranın makineleri de orjinalmiş.buz lazer com a girince ismi çıkıyor.4 makine kullanacakmış.Işte benim derdim bu para olayında ki açgözlülükleri oldu.Lazeri asla güzellik merkezinde yaptırmayın.
10 sene evvel yaptırmıştım, dediğiniz tarzda bir yere ve sonra kapattı gitti.
Allahtan benim bitmeye yakın gitmişti.
Aslında bunu kendileri dedi telefonda vücut alanına,kıl yapısına sıklığına göre değişiyor diye .Ben de onlara geri sattım.160 boyla 170 boy aynı olurmu yada kilo olarak 60 kiloyla 90 kilo bir olur muAnkarayı bilmiyorum fakat bu zamana kadar duyduğum lazer yerleri genelde olabildiğince az taksit veya peşin çalışıyorlar
Bir de kişiye göre değil sabit bir paket oluyor
Ama herhangi bir yerden bahsetmiyorum tabi ki
Tanıdık, referanslı yerlerden bahsediyorum
Gelişigüzel bi yerde peşin verince yukarıda bahsedildiği gibi dolandırılma ihtimali de olabilir
Yalnız şu harika bi pazarlık bahanesiymiş
Biraz gülümsedim biraz takdir ettim
Aklıma 60 kilo insanın mutfak masrafıyla 90 kilonun masrafı aynı olmaz diyen üye geldiAslında bunu kendileri dedi telefonda vücut alanına,kıl yapısına sıklığına göre değişiyor diye .Ben de onlara geri sattım.160 boyla 170 boy aynı olurmu yada kilo olarak 60 kiloyla 90 kilo bir olur mu
Yok canım zenginlik kim biz kim ...Kazandığımızıda gidip böyle yerlerde çarpılıyoruzAklıma 60 kilo insanın mutfak masrafıyla 90 kilonun masrafı aynı olmaz diyen üye geldi
Git gide daha komik geliyor
Ülkede zengin olmayı siz hak ediyorsunuz
Gerçekten bak
Referanslı yerlere gidin bence bundan sonraYok canım zenginlik kim biz kim ...Kazandığımızıda gidip böyle yerlerde çarpılıyoruz
Aslında bir abladan yorum alarak gittim .Güzellik merkezine gitmiş orası mahvetmiş vücudunu burası kurtardı beni dedi. zengin muhiti tam aslında .Hatta görüşmeye gittiiğim kız bana referanslamı geldiniz bize genelde öyle gelirler dedi.Referanslı yerlere gidin bence bundan sonra
Zaten poliklinik burası güzellik merkezi değil .Özellikle poliklinik diye seçtim .Ama sabit bir fiyatları olmaması canımı sıktı.Bir ara tv de birkaç ay oldu tabii, güzellik merkezleri lazer epilasyon yapmayacak denmişti ama sonra ne oldu bilmiyorum.ben olsam hastane olan bir yerde cildiye doktoru kontrolünde yaptirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?