- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
- 133
Arkadslar buz lazer için uzun bir araştırma sürecindeydim.Ankarada bir polikliniği aradım ordaki kız bana max.3500 dedi kol bacak ,koltuk altı ,bikini için .Dün gittim görüşmeye başka bir kız bana 4250 lira çıkardı .E dedim telefonda 3500 dedi arkadaşınız.Öyle deyince tamam dedi 3500 olsun .E dedim minyonum biraz kıllarım daha az ona görede indirim yapıyormuşsunuz teldeki kız öyle dedi.3300 olsun en son o zaman dedi .Yani ben telefonda konuşmamış olsam bana 4250 liraya kilitleyecekti.Taksit te yapmadı peşin diye tutturdu.Çıkarken birde 300 lira kapora aldı hiç işlem yapmadıkları halde sadece kıl yapıma baktı gözle. Eve gelince şüpheye düştüm açıkcası belli bir fiyat listeleri olmaması tutturabildiklerine çalışması.Yorumlarda çok iyi hiç paragöz değiller yazıyordu.Birde çıkarken bana diyorki siz tüm vücut yapıyoruz el ayak kıllarınızada bakarız.Benim haberim yok tüm vücut olduğundan .Öyle kıllı biri de değildim .sırt göbek tarzı yerlerde kılım yok yani.Ama şöyle dedi kız sizde 4 ayrı cihazla çalışacağız .Buz lazer cihazı falan orjinal yani.Bilmiyorum canımı sıkmalımıyım.