• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En zor aylar hangi aylar ?

Hamilelikte ilk 3 aymi son 3 aymi en zor olan aylar sizcee?
Sorunsuz hamilelik yaşadığın taktirde hiçbiri 🫣 bazı hanileler çiçek gibi geçiriyor bazıları yaşadıkları sebebiyle çok zorlanıyor. İnşallah çiçek gibi bir hamilelik geçirirsiniz

Hiçbir ağrım sızım olmadan sadece hisle gittim (balayında yanlışlıkla hamile kalan ben) gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı serüvenim başladı 🥹 9 ay boyunca asla ama asla zorluk çekmedim kusma / bulantı / ağrı sızı olmadı hiç. Hatta bi ara neden bu kadar iyiyim diye doktora gitmiştim. 65 ile hamile kaldım 75 ile doğurdum 3 ay önce kızımı şuan 63 kiloyum 🥳 Diyeceğim şu ki riskli gebelik yoksa kendini kasma. Ben ne zaman “niye ağrım yok benim ya?” Desem o gece bi yerim tutulurdu. Bence manifest yapıyoruz yanlışlıkla. Olumlu şeyler söyle daha iyi günlerim mi acaba deme. Doğuma sadece bel ağrısı ile gittim ki suyum gelmişti depend takıp müzik dinleyerek gittik sabah 5 🤣 🥳🧿 Şimdi bunları neden yazdın diyeceksin hemmmen söylüyorum acı çekseydim bile hamileliğin en zor ayları 10. Ay ahdhajhd hamilelik 9 ay sürüyor amaaa annelerle geçen 1 ay daha oluyor ya hani her odadan bi bilmiş çıkıyo.. Böyle alnının ortasından gelişine bi çakıp geri odaya sokmak istiyo insan ama yapamıyor.. 🥲 Hamilelikte zorlanmadım doğumdan sonra zorlandığım kadar.. 4. Günüm falandı iyiydim ve ağlayarak yalvarıyorum gidin çekirdek ailemle kalmak istiyorum demiştim ve iyi ki de öyle oldu.. Anneliğin tadını çıkar kimseye aldırış etme 🌸

İlk 3 ay en zoru bence ama son ay'da geçmek bilmiyor zamanda vücutta yavaşlıyor, ağırlaşıyor

Back