en zararsiz parfum kullananlar

aydus40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
11
9
1
57
Hanimlar merhaba ben bitkisel oldugunu dusundugum bir parfum kullaniyorum, acelya kokusu sadece ve ensevdigim yonude dustan sonra cildime sikiyorum zaten yag hissi var parfumde ve benimle oyle bagdasti ki bayiliyorlar kokuma. Ben vucuduma siktigim icin daha dogal seyleri tercih ediyorum . onerilerinizi alabilirmiyim bunun gibi dogala yakin parfum ve kokular hakkinda

Nerden aldiniz onu ? Ne kadar peki

Fitne diye bir markanın parfümü var, onu deneyebilirsiniz.Bach çiçekleri var içinde.

Ben severek yasemin yağı kullanıyorum. Geçenlerde denediğim Body Shop un shea butter lı EDT'sinden almayı düşünüyorum. Kokusu çok doğal ve yumuşaktı içerikleri de kötü olmuyor.

Ben severek yasemin yağı kullanıyorum. Geçenlerde denediğim Body Shop un shea butter lı EDT'sinden almayı düşünüyorum. Kokusu çok doğal ve yumuşaktı içerikleri de kötü olmuyor.
Yağı nereden alıyorsunuz, nasıl kullanıyorsunuz, kalıcı oluyor mu? Rica etsem açıklar mısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…