J Jege Ziyaretçi 1 Aralık 2008 Konu Sahibi Jege #1 35 YTL Kiyafetinizi tamamlayacak , ister spor ister klasik,ister gece iste gunduz, şıklıgınıza şıklık katacak bir bileklik..Metal we boncuk meteryallerin bir arada kullanildigi ürün 60 Ytl'ye satılmaktadır.Bu fiyata Kaçırmayın derim...
35 YTL Kiyafetinizi tamamlayacak , ister spor ister klasik,ister gece iste gunduz, şıklıgınıza şıklık katacak bir bileklik..Metal we boncuk meteryallerin bir arada kullanildigi ürün 60 Ytl'ye satılmaktadır.Bu fiyata Kaçırmayın derim...
J Jege Ziyaretçi 1 Aralık 2008 Konu Sahibi Jege #2 25 YTL adedi Cok ünlü bir giyim markasinin aksesuar modelidir.Bu da şıklığınıza şıklık katacaktır,2 rengi mevcuttur.
25 YTL adedi Cok ünlü bir giyim markasinin aksesuar modelidir.Bu da şıklığınıza şıklık katacaktır,2 rengi mevcuttur.
J Jege Ziyaretçi 3 Aralık 2008 Konu Sahibi Jege #3 tesekkur ederim arkadaslar hangi marka oldugunu özeline yaziyorum seker..... Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2008
Afro minik prensesıyım Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2008 1.125 5 3 Aralık 2008 Konu Sahibi Jege #4 cok güzelmıs senmı yaptın eılıne saglık
TMYy *T&M* Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 5.190 5 3 Aralık 2008 Konu Sahibi Jege #5 hangi markanın merak ettim. bide tesbihten esinlenmişler sanırsam. ama çok hoş beğendim doğrusu. Son düzenleme: 3 Aralık 2008
J Jege Ziyaretçi 3 Aralık 2008 Konu Sahibi Jege #6 ewet ben yaptim elif , begendin mi ,tesekkur ederim
J Jege Ziyaretçi 3 Aralık 2008 Konu Sahibi Jege #7 Arkadaslar benzerleri farkli bir sitede 60 Ytl 'ye satılıyor... Bunu göz önüne alin, kacırmayın....