- Konu Sahibi KittyConda
-
Koleston 2.0 numara siyah. Boyadigim zaman arkadaslar ayakkabi boyasi mi sürdün kafana diyorlardi.
Siyah hint kınası da kullanabilirsin.
Ama vazgeçip rengini değiştirmek istersen başının belası olur o ayrı.
Gerçi her siyah boya öyle.
Siyah hint kınası da kullanabilirsin.
Ama vazgeçip rengini değiştirmek istersen başının belası olur o ayrı.
Gerçi her siyah boya öyle.
hint kınası saç için de mi kullanılıyor??? ayy ama geri dönüşü imkansız olur herhalde. kına nasıl tam bilmiyorum. saç boyası gibi akar mı o??? çok zor akan saçtan çıkmayan bir şeyse yapmak riskli olur.:44:
Aktarlarda üzerinde saç resmi olan hint kınaları var ben onu alıp kullanmıştım hocalarım zift gibi yapmışsın kafanı diyip kızarlardı
Geri dönüşü siyah boyada da hint kınasında da aynı yani;çok çok zor.
Kına da akıo tabi ki ama boyadan daha az akıo.
o kadar siyah olmuştu yani=D ay görmüştüm hatırladım şimdi o kınayı. benim saçım boyayı çabuk atıyor üstünden ama kına hakkında geri dönüşü zor diyorlar diye biliyorum.
şimdi de saçın siyahmı??eğer değilse nasıl kurtuldun kınadan??
palette gece mavisini kullanmıştım 2 kere hem siyahtan daha çabuk akıyor ve senin istediğin gibi bence ben eylül gibi mavi siyaha boyadıktan sonra (palette) ocak gibi saçımı koyu kızıla çevirebilmiştim açmadan kına kullanma sonra pişman olursun..
Hint kınasından sonra bikaç kere daha siyaha boyadım ama kınayla değil.
Saçım hala siyah,maviye çevirmeye çalışıyorum ama malesef siyahtan kurtulamıyorum.
Siyahın üzerine mavi boya kullandım ama tutmadı,şuan diplerden çıkanlar yeşil devamı siyah
İyi düşün yani siyaha boyamadan önce
hımm ben sadece boyayla boyayayım o zaman çünkü yıllar önce ben siyahı 7 ay gibi akıtmıştım tamamen kafamdan. kınadan tırstım. açtırmadan kurtulunamıyor galiba siyahtan=// ama yine de kafama taktım siyah yapıcam. açtırmayı düşündün mü koyu turuncu olur saçın ilk açtırmada??
Palette Deluxe gece mavisi aksine maviliği çok ağır olan bi renk arkadaşın istediği çok koyu bi siyah.
Ben kaç kere kullandım gece mavisini resim de ekleyebilirim konu sahibesi için.
İstediği renk o değil anladığım kadarıyla,çok çok siyah istiosa kına en iyisi ...
Siyahı akıtmadan siyahtan kurtulamazsın malesef.
Açtırmayı düşünüyorum ama ince telli olduğu için kopmasından korkuyorum,ya tekrar siyaha boyayıp maviden vazgeçeceğim ya da açtırıp mavi yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?