ben göndermedim daha resimmm
arkidişlerimmmm napsakkk başlatsakkmııı sizce yarın sabah yarışmamızııı :jeyyar:
17 KİŞİ OLDUK :lepi:
ne zaman göndercen nan :umursamaz:
bence başlatttttttttttttttttttt
yarın sabah 10da başlasın
herkes 10a kada göndersinnn
İYİ FİKİR NİLÜFERİM... :lepi:
Ecem göndercekmisin canım sen resminizi? akşam ulaştırır mısın bana?
ayy ne biliyim güzelcene çekip göndereyim diyodum stidyo fotolarından ama olurmu stüdyo fotosu yoksa normal resim mi göndreyim
hiç bir yarışmacı stüdyo fotoğrafı göndermedi bende yarışacağım bende stüdyo fotoğrafı koyacaktım ama baktım kimse stüdyo yok o yüzden herkesten normal fotoğraf istedim.. kimi en sevdiği resmini gönderdi kimi söz resmini kimi normal bir günde çekilen kimide çılgın bi resmini kaydirigubbakcemile3
sen söz günü evde çekilenlerden göndersene bana onlar güzeldi canım ya
ayy ne biliyim güzelcene çekip göndereyim diyodum stidyo fotolarından ama olurmu stüdyo fotosu yoksa normal resim mi göndreyim
tamamdır az sonra gönderiyorum o zaman opuyorumnanaktan
tamam canım özel mesajla gönder bekliyorum ben 5 dk ya çıkıyorum şirketten yarın sabah 10 gibi açarım yarışmayı senide eklerim bitanem mutlaka gönder... hep seninmi yarışmacın olcaz bikerede sen benim yarışmacım ol :jeyyar:
gönder nan hemen :1rolleyes::roflol:evt haklısın valla ben hep almaya alışığım ya resimleri vermek zor geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkidişlerimmmm napsakkk başlatsakkmııı sizce yarın sabah yarışmamızııı :jeyyar:
17 KıŞı OLDUK :lepi:
Ayy süper olur merak ediyorum delikafaduldendelikafaduldengönderdim aslım :lepi:
istersen şimdi başlat yarışmayıl
gönderdim aslım :lepi:
istersen şimdi başlat yarışmayıl
Ayy süper olur merak ediyorum delikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol:heyecanlanabiliyorum :roflol: süper ya, tuttum bu kelimeyi.bende çok heycanlanabiliyorummmmmmm:ecrin_bebek:
:roflol::roflol:heyecanlanabiliyorum :roflol: süper ya, tuttum bu kelimeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?