- 10 Şubat 2015
- 51
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi necektinbekadin
Kimse kendi yurdunda peygamber olarak tanınmaz diye bir laf var ya, onun yüzünden. Arkadaşlarınız varsa ve sorun yoksa dert etmeyin yakınlarınızı, eş tercihiniz hataymış sadece, aileden kurtulmak için evlenmiş olsanız dahi dönülemeyecek bir hata değil.
Küçük emrah filmi izliyor gibi hissettim bir an,bir laf var deniz bilmezse halik bilir diye.siz kendiniz olmaya devam edin,rabbim gorur
Ah Be canım çok dolmuşsun. Evliliği bir kurtuluş olarak mı gördün ki? Sanki biraz hatalı bir evlilik gibi geliyor bana. Psikolojik baskı da dayak kadar kötü bir şey bence... Bu adamla bir ömür geçirebileceğine inanıyor musun?
Öyle düşünmeyin işte, sizi anlıyorum ama her ailede mutlaka sorun oluyor,kimin ailesi dört dörtlük ki.ailenizle ve eşinizle konuşmayı deneyin,belkide çok hassas bir yapınız var ve belkide buyutuyorsunuzdur.ama gerçekten çok mutsuzsaniz ona göre bir hayat yolu çizin.Mutlu insanlara özeniyorum ya da en azın annesi babası ya da eşinden yana şanslı olan insanlara...
Sen cok iyi bi kadinsin tek sorunun ozguven noksanligi. Insanlara hak ettigi cevaplari vermemek arti onlarin sana yaptigi haksiz suclamalari onemsemek.
Öyle düşünmeyin işte, sizi anlıyorum ama her ailede mutlaka sorun oluyor,kimin ailesi dört dörtlük ki.ailenizle ve eşinizle konuşmayı deneyin,belkide çok hassas bir yapınız var ve belkide buyutuyorsunuzdur.ama gerçekten çok mutsuzsaniz ona göre bir hayat yolu çizin.
Yasadiklariniz gerçekten ilgincmis ve sizin adınıza üzüldüm.peki neden diye sorucam ama zaten sizde bunun için buraya konu acmissiniz.bence önce dediğim gibi konusmayi deneyin,baktinız hersey aynı ve siz mutsuzsunuz yeni bir hayat kurun kendinize.Hangi anne kızı içerdeki odada boğazlanırken bilgisayarda oyun oynar? Hangi kardeş kendisi üniversiteyi kazanamadı diye yıllarca kıskançlık yapıp sonunda düğününe çağırmaz? Hangi eş her gün hakaret eder aşağılar başkalarıyla kıyaslar ve üstelik insana kendini suçlu hissettirir insanların içinde azarlar rezil rüsva eder? Hangi baba 5 yaşındaki çocuğunu terlikle döver ve bunu yetişkinliğine kadar sürdürür? Sizce ben gerçekten alınganmıyım? Eğer öyleyse lütfen söyleyin dahada taşlaştırayım şu kalbimi
Teşekkürler cevabınız için.. Anlayamadığım şu ki iki kardeşimde ailemi maddi manevi zarara uğrattılar defalarca benim asla böyle bir durumum olmamasına rağmen onlar iyi ben kötüyüm. Eşim desen bende eleştirdiğinin on katı kendi ailesinde var ama onlar süper iyi niyetli ben kötüyüm.. Neden?
Anliyorum canimcim cocukluktan beri dolmus icin.. Psikologa gitme imkanin olur mu?Teşekkür ederim.. Cevabınızı görünce ağladım o kadar doluyumki.. o kadar kötüyümki canım dediğim insanlara göre artık kendimde büyüteçle suç aramaktan bıktım..