Evet şov amaçlı söylüyorum çünkü buradan prim yapıyorum.Ben, insanların cinsel yönelimlerine karışmalıyız mı dedim? Bu sözleri şov yapmak amaçlı söylüyor sizin gibi insanlar, insanların haklarını savunmak amaçlı değil. Benim kızdığım nokta bu.
Yok bir üye yazmış Acuna aşık olmaktansa bir kıza aşık ol daha iyi diye hala gülüyorum;-))))Acun'a aşık olma mevzusu pek ti'ye alınmamış, ben ona şaşırdım
Sizinle tartismaya girmek istemiyorum. O seçim kelimesini bilerek yazdim çunkü günümüzdeki eşcinselim diyenlerin çok büyük çoğunluğu özenti maalesef. Şöyle bir bakın etrafa eşcinsel gibi görünmek gençler arasında marjinal bir şey gibi görülüyor. Gerçekten doğuştan eşcinsel olanlara ise hiçbir şey denilemez. Onlarınki yönelimdir işte. Doğuştan gelen bir yönelim.Evet şov amaçlı söylüyorum çünkü buradan prim yapıyorum.
Eşcinsellik veya heteroseksüel olmak bir cinsel tercih değil yönelimdir. Onu düzelttim.
Gençliktir dedim geçtim ben. Bende küçükken bir roman karakterine aşıktım. Kitabın sonunda öldüğünde salya sümük ağladığımı bilirim. Ah ah ilk aşkım Sydney CartonAcun'a aşık olma mevzusu pek ti'ye alınmamış, ben ona şaşırdım
Vay be bakarak anlayabiliyorsan kim marjinal gözükmek için toplumun en dışlanan üyesi olmayı tercih edip eşcinselmiş gibi yapıyor kim doğuştan eşcinsel diye bence sen sınavlara falan hazırlanarak harcama kendini.Sizinle tartismaya girmek istemiyorum. O seçim kelimesini bilerek yazdim çunkü günümüzdeki eşcinselim diyenlerin çok büyük çoğunluğu özenti maalesef. Şöyle bir bakın etrafa eşcinsel gibi görünmek gençler arasında marjinal bir şey gibi görülüyor. Gerçekten doğuştan eşcinsel olanlara ise hiçbir şey denilemez. Onlarınki yönelimdir işte. Doğuştan gelen bir yönelim.
jfdlsfjldskfdjlYok bir üye yazmış Acuna aşık olmaktansa bir kıza aşık ol daha iyi diye hala gülüyorum;-))))
Ah İki Şehrin HikayesiGençliktir dedim geçtim ben. Bende küçükken bir roman karakterine aşıktım. Kitabın sonunda öldüğünde salya sümük ağladığımı bilirim. Ah ah ilk aşkım Sydney Carton
Saygılı konuşun hanımefendi. Evet marjinal bir şey olarak görülüyor. 13-14 yaşındaki çocuklar bile eşcinselliği biseksüellliği vs. havalı bir şey olarak görüyor günümüzde. İnanmıyorsanız açın biraz sosyal medya hesaplarına bakın. Bu size son mesajım.Vay be bakarak anlayabiliyorsan kim marjinal gözükmek için toplumun en dışlanan üyesi olmayı tercih edip eşcinselmiş gibi yapıyor kim doğuştan eşcinsel diye bence sen sınavlara falan hazırlanarak harcama kendini.
Bu kısmaÖncelikle, Acun'a aşık olmaktan daha kötü bir durum olamaz bence. Çok zevksizsiniz, kusura bakmayın
Ben tam anlayamadım. Arkadaşınız heteroseksüel mi? Siz ünlü birileri dışında bir erkeğe ilgi duydunuz mu hiç? Ya da bu arkadaşınız dışında bir kadına ilgi duydunuz mu?
Eğer bu ilkse, başka bir şehirde yalnızlık çektiğiniz için en samimi gördüğünüz insana tutunup, hislerinizi yanlış yorumluyor olabilirsiniz. Başka yakın arkadaşınız var mı?
Yaşadığınız şey bir hastalık hali değil elbette. Eşcinsel de olsanız değil. Arkadaşınız heteroseksüel ise yanlış kişiye aşık olmuşsunuz sadece. Hangimiz yanlış kişilere aşık olmadık ki :)
Umarım son mesajınızdır. Buram buram eğitimsizlik akıyor şöyle bir baktım da profilinize. Başkası adına utanmayı dibine kadar yaşadım şu an.Saygılı konuşun hanımefendi. Evet marjinal bir şey olarak görülüyor. 13-14 yaşındaki çocuklar bile eşcinselliği biseksüellliği vs. havalı bir şey olarak görüyor günümüzde. İnanmıyorsanız açın biraz sosyal medya hesaplarına bakın. Bu size son mesajım.
Tartışmaya tarafsız olarak dahil oluyorum, sadece şunu belirtmek isterim, toplumda bu tarz yönelimlerini saklayan gizleyen bi kesim olmakla birlikte, diğer arkadaşın dediği gibi bunu marjinal, havalı bir duruş olarak düşünüp öyleymiş gibi davranan, öyle davranmaya çalışan bi kesimin varlığı da mevcut..Umarım son mesajınızdır. Buram buram eğitimsizlik akıyor şöyle bir baktım da profilinize. Başkası adına utanmayı dibine kadar yaşadım şu an.
Saygılı konuşun hanımefendi. Evet marjinal bir şey olarak görülüyor. 13-14 yaşındaki çocuklar bile eşcinselliği biseksüellliği vs. havalı bir şey olarak görüyor günümüzde. İnanmıyorsanız açın biraz sosyal medya hesaplarına bakın. Bu size son mesajım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?