Bence fake degilsin ilk defa boyle icten yazan birini okudum.bir psikologla gorusun burda size kimse yardim edemez.kendinizi suclamayin bu sizin isteginizle olan bi durum degil.
Belki onlara da tepkililerdir kız, sakin olİnsanlar neden sağlıklı değilsin yardıma ihtiyacın var vb yazmışlar anlamadım. Eşcinselsen eşcinselsindir. Erkekler eşcinsel olunca normal, kadınlar olunca mı anormal? Cemil İpekçinin sevgilisi Bekiri gazeteden okuyorsunuz, Zeki Müreni severek dinliyorsunuz, Fatih Ürek kadın gibi giyinip davranınca bir şey demiyorsunuz ama kadın eşcinselse mi kovulmuş şeytandan Allaha sığınıyorsunuz?
Konu sahibesi zannımca eşcinselsiniz ve durumla yüzleşmemek için erkeklere kendinizi zorla itiyorsunuz durum bu.
Benimde dikkatimi çekti kadamda deli sorularIsdırap değil ızdırap
Tahayyül etmek falan... bilemedimBu yazının yaşı öğrenci yaşı gibi değil. Tez midir, dalga mıdır görüciiz
İnsanlar neden sağlıklı değilsin yardıma ihtiyacın var vb yazmışlar anlamadım. Eşcinselsen eşcinselsindir. Erkekler eşcinsel olunca normal, kadınlar olunca mı anormal? Cemil İpekçinin sevgilisi Bekiri gazeteden okuyorsunuz, Zeki Müreni severek dinliyorsunuz, Fatih Ürek kadın gibi giyinip davranınca bir şey demiyorsunuz ama kadın eşcinselse mi kovulmuş şeytandan Allaha sığınıyorsunuz?
Konu sahibesi zannımca eşcinselsiniz ve durumla yüzleşmemek için erkeklere kendinizi zorla itiyorsunuz durum bu.
Konu bana gerçek gelmedi misscim. Yoksa eşcinsellere asla tepkim olamaz. Hatta ortamda konu açılıp gıyabında yargılayanları bozarım..
Gerçi ben sadece Acun Ilıcalı aşkına atıfta bulunduydum, sağlıklı değilsin demedim ki. Neden üstüme alındıysam..
Rüzgarın düğününüde normal karşiladılar ama.İnsanlar neden sağlıklı değilsin yardıma ihtiyacın var vb yazmışlar anlamadım. Eşcinselsen eşcinselsindir. Erkekler eşcinsel olunca normal, kadınlar olunca mı anormal? Cemil İpekçinin sevgilisi Bekiri gazeteden okuyorsunuz, Zeki Müreni severek dinliyorsunuz, Fatih Ürek kadın gibi giyinip davranınca bir şey demiyorsunuz ama kadın eşcinselse mi kovulmuş şeytandan Allaha sığınıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?