beni deli ilan eder ciddiyim. mantıklı bir öneri ama karsimdaki öyle kötü niyetli biri ki aklıma binbir türlü şey geliyor.Depresyon taklidi yap
Hep moralini bozuk göster, dertlerini anlat
O sana anlatmaya çalışınca kafam çok dolu X anlayamıyorum bile söylediklerini de konuşmayı kes
Sizi kullandığı için bu imkanı bitince sinirlenecektir. Klasik bir tip bence. Sizin ‘arkamdan konuşur’ korkunuzu da sezmiştir kesin. Bırakın yakanız kurtulsun. İki de fazla söylesin umrunuzda olmasın. KorkmayınMerhabalar. Bir yıldır yakın olduğum bir arkadaşım var. Aynı bölüm ve aynı yurttayız. Kendisi benim aksime çok baskın bir karakter ve son zamanlarda iyi niyetinden şüphe duyuyorum açıkçası. Örneğin işim olduğunda veya uykum var diye ısrarla belirtmeme rağmen konuşmak için ısrar ediyor ve kullanıldığımı hissediyorum. Geçen gün neredeyse sadece kendi dertlerinden bahsetti ve tek bir kez nasılsın diye sormadı. Etrafımdaki herkes saf bir kız olduğumu söyler, daha arkadaşımla ilk görüşmeye başladığımda bile insanlar dikkatli ol senin gibi değil diyordu. Neden böyle dediklerine anlam veremiyordum. Şu an ne yazık ki geç de olsa anlıyorum, arkadaşım geçinmesi zor bir kız ve herkesi eleştiren, sinsi bir kişiliği var. Daha önce fark etmediğim için kendime kızıyorum fakat yapacak bir şey yok. Uzattıysam kusura bakmayın, bu kişiyle düşman olmadan yolları ayırmak istiyorum. Birkaç haftadır soğuk konuşmama ve mesajlarına, aramalarina dönmememe rağmen ısrarla konuşmaya çalışıyor. Beni tanıyan birisi, zayıf yönlerimi hassas biri olduğumu bilir ve arkamdan atıp tutmasından korkuyorum açıkçası. En dramsiz şekilde nasıl uzaklaşırım bu kişiden? Şimdiden teşekkürler
Psikologum önermişti sınırlar diye bir kitap var onu al. Orada ne yapman gerektiği yaziyorMerhabalar. Bir yıldır yakın olduğum bir arkadaşım var. Aynı bölüm ve aynı yurttayız. Kendisi benim aksime çok baskın bir karakter ve son zamanlarda iyi niyetinden şüphe duyuyorum açıkçası. Örneğin işim olduğunda veya uykum var diye ısrarla belirtmeme rağmen konuşmak için ısrar ediyor ve kullanıldığımı hissediyorum. Geçen gün neredeyse sadece kendi dertlerinden bahsetti ve tek bir kez nasılsın diye sormadı. Etrafımdaki herkes saf bir kız olduğumu söyler, daha arkadaşımla ilk görüşmeye başladığımda bile insanlar dikkatli ol senin gibi değil diyordu. Neden böyle dediklerine anlam veremiyordum. Şu an ne yazık ki geç de olsa anlıyorum, arkadaşım geçinmesi zor bir kız ve herkesi eleştiren, sinsi bir kişiliği var. Daha önce fark etmediğim için kendime kızıyorum fakat yapacak bir şey yok. Uzattıysam kusura bakmayın, bu kişiyle düşman olmadan yolları ayırmak istiyorum. Birkaç haftadır soğuk konuşmama ve mesajlarına, aramalarina dönmememe rağmen ısrarla konuşmaya çalışıyor. Beni tanıyan birisi, zayıf yönlerimi hassas biri olduğumu bilir ve arkamdan atıp tutmasından korkuyorum açıkçası. En dramsiz şekilde nasıl uzaklaşırım bu kişiden? Şimdiden teşekkürler
Benim de 20li yaşlarımda böyle bir arkadaşım olmuştu, sürekli bencilce dertlerini anlatırdı, telefonda uyuyakaldığımı bilirim. Bana bir iyilik yapsa kendisi benden 10 katını beklerdi. Değişik bir karakterdi, gittiğimiz her mekanda kavga çıkarırdı, yan masalardan tanımadığımız insanlarla sohbet ederdi falan ben hiç sevmem böyle şeyleri. Arkadaşlığımı bitirdim, buluşmak istedi bahaneler buldum, aramalarını açmadım. Ve dediğiniz gibi oldu, başıma birkaç bela sarmıştı. Eski erkek arkadaşımı doldurmuş, ikisi saçma sapan mesajlar atıyordu bana ama fake hesaplardan. Yani diyeceğim o ki, size bir süre kinlenip saracaktır, arkanızdan atıp tutar kesin. Ama zerre umrunuzda olmasın. Başkalarına bir şeyler anlatmasından çekindiğiniz insanlar varsa da öncesinde bu kişilere laf arasında arkadaşlığınızı bitirdiğinizi söyleyin sadece. Zaten sizi bilen bilecektir. Bu tarz insanları gereksiz vakit kaybı olarak görün geçin.Merhabalar. Bir yıldır yakın olduğum bir arkadaşım var. Aynı bölüm ve aynı yurttayız. Kendisi benim aksime çok baskın bir karakter ve son zamanlarda iyi niyetinden şüphe duyuyorum açıkçası. Örneğin işim olduğunda veya uykum var diye ısrarla belirtmeme rağmen konuşmak için ısrar ediyor ve kullanıldığımı hissediyorum. Geçen gün neredeyse sadece kendi dertlerinden bahsetti ve tek bir kez nasılsın diye sormadı. Etrafımdaki herkes saf bir kız olduğumu söyler, daha arkadaşımla ilk görüşmeye başladığımda bile insanlar dikkatli ol senin gibi değil diyordu. Neden böyle dediklerine anlam veremiyordum. Şu an ne yazık ki geç de olsa anlıyorum, arkadaşım geçinmesi zor bir kız ve herkesi eleştiren, sinsi bir kişiliği var. Daha önce fark etmediğim için kendime kızıyorum fakat yapacak bir şey yok. Uzattıysam kusura bakmayın, bu kişiyle düşman olmadan yolları ayırmak istiyorum. Birkaç haftadır soğuk konuşmama ve mesajlarına, aramalarina dönmememe rağmen ısrarla konuşmaya çalışıyor. Beni tanıyan birisi, zayıf yönlerimi hassas biri olduğumu bilir ve arkamdan atıp tutmasından korkuyorum açıkçası. En dramsiz şekilde nasıl uzaklaşırım bu kişiden? Şimdiden teşekkürler
Ay bu da çok mantıklıymışBenim bir arkadaşım vardı kendisine rahat batan, her ay başka birine aşık olup aşk acısı çekmesinden ve psikoloğuymuş gibi bana dökülmesinden yorulmuştum. Halbuki benim daha hayati dertlerim vardı ama sürekli bu ayran gönüllü melankoliği dinliyordum. Bir gün yaptığı bir harekete alındım ve küstüm, aslında geri barışırım uzatmam ama küsünce gelen o dinginlik öyle hoşuma gitti ki ben çok alındım artık barışamam dedim ve kurtuldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?