En yakin arkadasimin abisinin dugununde ne takilir

otrivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
58
17
88
Basligi nereye acmam gerektiginden emin olamadim. En yakin arkadasimin abisi evleniyor. Kendisiyle sahsen bir samimiyetim yok, 2-3 defa falan gormuslugum var. Arkadasimin annesi kanser su an o yuzden baya moralleri bozuk. Dugunune gram altin takayim diyorum zira ceyrek tanimadigim biri icin fazla olur gibi... o gram da arkadasimin hatrina tamamen. Ne dusunuyorsunuz? Bu arada ben yurtdisinda yasiyorum ve yeni mezun oldum, Ekim'de isim hazir ama henuz para kazanmaya baslamadim.

hatır için tanımadığın birine gram falan takılmaz. hem işin yok hem altın fiyatları malum. arkadaşın senin için önemli olabilir ama abisi senin hiçbişeyin değli.bişey takmana gerek yok küçük bi ev hediyesi alabilirsin bence

Kapali zarf tak 100 lira koysan yeter bence fazlasina gerek yok.Zira bugun var olan yarin yok oluyor bende cok taktim ama coguyla gorusmuyorum ailesini bosverdim.Kimse kalmiyor yani.