En yakın arkadasıma cok kırıldım, hata mı etmisiz?

Evet ben de kötü niyetli olmadıgını dusunuyorum, belki de ben hatalıydım ama yine de arkadaslar bu günler icin yok mu, böyle dalga geçilmesinden hoşlanmadığımı bile bile oyle davranması hoş olmadı.. Ben söylesem ona buna mı takıldın der güler gecer. Ben onu ortak geçirdiğimiz süreçte tanıyabiliyorsam onun da beni tanıması lazımdı. Sonucta ben alnıma yazıp gezmiyorum sunu severim bunu sevmem diye. Madem bu kadar yakınız onun da anlaması lazımdı hassasiyetimi. Öyle yani:) yoksa cok büyütmek istemiyorum ben de. Ama kırıldım mı, evet..

Benim onun gibi düşünebilmem için 12de sevgilisiyle evde olan birini Görüntülü arayabilmem gerekir. Ilkini yapmayacağım için ikincisini de yapmam. Davranışlarınız denk diyorum sadece. Siz o koşulda Görüntülü arayacak kadar samimi gördüyseniz o da arkadaşları içinde Sevgilimle öpüşerek 12'ye girmek isterdim deme samimiyetini göstermiş. O alınmamışsa sizin de alınmanız yersiz. Sizi utandıracak bir şey dememiş. olanı söylemiş. Utanacaktıysanız aramasaydınız. Bırakın o utansın utanması gerekiyorsa söylediği şeyden.

Tesekkur ederim:) bence de yeni arkadaslar edinmem gerekiyor cunku buraya açtığım konulardan dolayı insanlar benim sorunlu biri oldugumu düşünmeye başlayacak.
Belki de artık hic arkadas edinmemem gerekiyor cunku tanıdığım her yeni insan beni daha cok hayalkırıklıgına uğratıyor. Ya insanlar cok vıcık vıcık derecesinde samimi, ya da cok sahte, icten pazarlıklı. Insallah dediğiniz gibi olur. Tesekkurler:)

Evet aranızı bozmaya gerek yok, Sadece bundan sonra sizde hakettiği gibi davranırsınız, kıymetini bilmeyen insanlar için kendinizi harcamayın,sonra yine üzülen siz olursunuz..Doğru mu anladım bilmiyorum ama naif bi yapınız var gibi geldi bana..
Mesajınızı bekliyorum..

Kelime kelime yazıyorum: "dün gece de saat 12de beni bunlar aradı ben de tam x le yatakta sarılıyorum, bir actım dogum günümü kutluyorlar, ben yeni yasıma sevgilimle öpüşerek girmek istiyorum beni bunlar arıyor ben de kapattım Hah böyle kaldılar hahahahah" o sırada da taklidimizi yapıyor.
Biz gece sevgilisi gidecek yanına diye evine gitmedik görüntülü arayalım dedik kutlamak icin, onun böyle insanların icinde konuşması hoş olmadı. Benim gözümde denk degil.
Aradığımız icin alınacaksa da alınabilir pekala yapacak bir sey yok :)

Haklısınız ne diyeyim,ama bunu içinizde tutmamanız taraftarıyım,kendimden deneyimledim böyle küçük büyük kırgınlıkları içte tutmak genelde daha çok zarar veriyor sanki ilişkiye.Özellikle de kendisinden daha hassas olduğunuzu bildiği halde yapıyorsa bence tavrınızı koymanız gerekir,yoksa böyle sorunlar yaşamaya devam edeceksinizi gibi geldi.Benimde böyle bi arkadaşım vardı,söylememeyi tercih ettikçe tepeme çıkmıştı,en son patlamıştım küçük bir olayda,düzeldi mi düzeldi davranışları ama daha kolay çözümleyebilirdik :)

Isterseniz harf harf yazın sonuç aynı. Sizinle aynı empatiye sahip insanları en yakınınız olarak seçin o zaman. Gereksiz alınganlık içindesiniz. Sizi aşağılayıcı küçük düşürücü bir şey dememiş. Ben olsam alınmazdım "en yakın arkadaşım"sa. Siz fazla kırılgansınız herhalde.

Hiç kimseyi görüntülü aramam.
Görüntülü arayana asla cevap vermem.
Hiç hoşlanmam evimin rahatlığını başkasıyla paylaşmaktan...

Sunuda eklemek isterim bazen boyle ufak detaylar hani neyse belki ben abarttim
Detaylar karsi tarafin surekli aliskanlik haline getirdigi durumlar olabilir buda bence arkadasligi zedeler,dusunsenize hep size yapiliyo bu tip ayiplar hep ince dusunen taraf sizsiniz... Buda bir yere kadar ben surduremezdim

Hiç kimseyi görüntülü aramam.
Görüntülü arayana asla cevap vermem.
Hiç hoşlanmam evimin rahatlığını başkasıyla paylaşmaktan...

Sen Haklısın bence.
Açmasaymış o da.
Havalanmak istemiş, başarmış.

Bız hep görüntülü konuşuyoruz aslında keske bunu belirtseydim konu basında. Yani nadir veya olağan dışı bır durum degil Kendisi Tuvaletteyken bile beni arar, ya da duş yaparken bilgisayarı acık bırakır oyle girer dusa falan.
Evet aslında konu o kadar basit, acmasaymıs. Acsa da ınsanların ıcınde anlatmayabılırdı, sanki cok buyuk bır ayıp gıbı.

Evet ben de bugun bunu dusundum gercekten. Bır sure sonra alışkanlık oluyor davranış bicimi oluyor. Son bır ıkı haftada ondan cok uzaklaştığımı hıssettım, cunku sureklı ben onu dusunuyorum, ne bıleyım ınsan kırılıyor. Bu konuda onunla konuşmayı dusunuyorum görüştüğümüz zaman söyleyeceğim, cok gergınsın bu aralar, davranışların bana yansıyor farkında degılsen söyleyeyım böyle böyle dıye..

Evet. Ben annem dese de alınırım. Kısılık meselesı

Bence siz haklısınız, ben olsam ben de samimi olmadığım insanların içinde böyle konuşmasına kırılırdım veya sinir olurdum. Ve ben olsam kesinlikle bundan sonra arama mesafe koyardım. Düşüncesiz insanların bu saçma sapan hareketleri mahveder düşünceli insanları. Tamam, siz arkadaşı olarak o saatte aramış olabilirsiniz neticede gece on ikiden sonra yeni bir güne girmiş bulunuyoruz yani saat gecenin ikisi ya da üçü değil. Madem kısa kesip kapatacaktı ya da rahatsız olacaktı, açmasaydı o halde, cevap vermeseydi görüşmeye. Çok saçma ya. Arama geldi diye açmak zorunda mı, değil. Madem müsait değil... Ki bu nasıl bişey, sevgiliyle yataktayken arayan kişi ne kadar samimi arkadaş olursa olsun bence tuhaf. Ya da boşverin, hata eden sizsiniz. İyi bişey düşünmekle hata etmişsiniz. Gerek yok böyle insanlara. Tamam bu kişi belki dünyanın en iyi insanı da olabilir ama milletin içinde kendince yaptığı şey şaka, bence yaptığı şey densizlik.

Ben de öyle dusundum.. Canım dedıgım ınsan. Bır sure sonra lafta kalıyor. Cok basit bır sey aslında. Musaıt degılsen acma. Bız yanlıs yaptıysak da herkesın ıcınden rencide etme. Bu kadar..

Arkadaş çevrenizi gözden geçirin. Bahsettiğiniz tarzda insanlar benim arkadaşim olamaz ancak bi tanidiğim olurlar.

bence kendini aşağılamış..samimiyete göre kırılcak birşey yok..ama bunu size söylese tamam anlarım..toplum içinde bencede ayıp olmuşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…