Az önce bir arkadasa daha yazdım, burada sonucta surekli problemlerimizi paylaşıyoruz, ben o zaman bu söz konusu arkadasımla ilgili yaşadığım 90 olumlu seyı de konu acayım, o zaman o kalan 10 olumsuz sey göze batmaz.
Ben bu yasıma kadar kimseyle problem yasamadım, klinik olarak hasta ıkı kişi dışında, buraya yazdığım ufak tefek kırgınlıklar da benim icin buyuk problemler degil. Tavsiye almak icin, haklı mıyım haksız mıyım diye sormak icin yazıyorum.
Simdi bu konuyu sürprizi birlikte hazırladığım arkadasıma acsam dedikodu yapmış gibi olacağız. Belki de o arkadasım gidip digerine anlatacak. Bilemem. En azından burada anonim bir sekilde tartışıyoruz.
Ve evet, problem hep karşı tarafta. Ben problem karşı tarafta oldugu icin konu açıp soruyorum. Problem kendimde olsa bunu çözerim; ama karşı taraftaki problemi çözemem.
Açtığım konularda yakındığım kısım hep ınsanların çıkarcı, maddiyatçı, baskalarını küçük düşürmeyi seven, biraz da fesat olmaları hakkında. Bu tarz ınsanlar sızın de hayatınızda yok mu? O zaman sız de mı problemlısınız? Hepimizin hayatında var. Ben bunu dıle getırıyorum dıye problemli olmam. Yanlıs secımler yapabılırım ama bu benı problemli yapmaz.
Uzun oldu kusura bakmayın, muhtemel sizin gibi düşünebilecek insanlara cevaben yazdım. Böyle bir sey bekliyordum cunku. Insallah dogru ifade edebılmısımdır