- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
- Konu Sahibi redvelvetcake
Ben biri beni aradığında (görüntülü veya degil) müsait degilsem acmam. Bu kadar onun inisiyatifine baglı bir olayken açıp sanki garip bir sey yapmısız gibi suratımıza telefonu kapatıp sonra da tanımadığımız insanlar arasında dalga geçmesi gerekmez ki.. En en en basitinden acmayabilirdi. Bu kadar.. O yuzden kırıldım..
Sen, biri seni aradığında...
Burada mevzu sen değilsin karşı taraf, musait değilmiş ama açmış bulunmuş gördüğün gibi.
Bazen insanın boş anına denk geliyor sesli arama mı yoksa görüntülü mü fark edemeden gayri ihtiyarı cevap veriyor, öyle denk gelmiş olabilir yoksa zaten normal insan sevgilisi ile yatakta uzanmış halde görüntülü görüşmeye cevap vermez değil mi?
Ha hoş arkadaşın herkesin içinde yeni yaşına öpüşerek girmek istediğini beyan edecek kadar uygunsuz davranabiliyorsa gerçi herşey beklenir.
Sizinle dalga geçmeye uğraşması da ona göre normal bu durumda ama bana göre normal değil.Senin bu duruma kırılman değil sinirlenmen lazım. Böyle bir şeyi bana söyleyecekler, doğum günü falan dinlemem canına okurum onun, haddini bilecek herkes!
Hep söylüyorum sana, kendi kalitende insanlarla arkadaş ol diye.Hatun utanmasa iş üstünde cevap verecekmiş hay allahım!