- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Kızlar iyi aksamlar. Dun aksam bir arkadasımıza sürpriz dogum gunü hazırladık. Sürprizdi ama söyle, bir yemek programı olacağını biliyordu ama neresi bilmiyordu, ne tarz bir sey olacağını falan. Biz sadece şık giyinmesini söyledik.
Gercek dogum gunü ıkı gun önceydi, biz de sürprizi birlikte hazırladıgım arkadasımla birlikteydik o aksam. Normalde pasta alıp evıne gidelim diye düşünmüştük ama ben sevgilisiyle konustum o gidecekmiş o yuzden bız gıtmedık gece ararız diye düşündük. Gece 12 olunca arkadasımızı aradık görüntülü. Telefonu açtı sevgilisiyle yatakta. Yani yatakta uzanmışlar falan biz de başladık iyi ki doğdun diye şarkı söylemeye. Önce şaşırdı, güldü sonra da konusuruz dedi kapattı, biz de şaşırdık ne oldu dıye, neyse...
Dun de aksam yemeğe gittik on onbes kisi falan var. Yemek yiyoruz gayet guzel gecıyor iste sonra konusu acıldı kız dedi ki "ben dogum günüme sevgilimle öpüşerek girmek istiyorum, bunlar da beni gece 12de görüntülü arıyorlar ben de kapattım tabii hahahah" dedi güldü. Sonra da bizim şaşırdığımız surat ifadelerimizi taklit etti. Herkes de güldü. Yani o an şaka yaptı insanlar güldü belki ama ben bozuldum açıkcası... Diğer arkadasım bir sey demedi ama onun da yüzü dustu. Cok yakın arkadasız belkı bize ayıbı olmaz diye samimiyetimize sığınarak öyle bir sey yaptı ama yine de bozuldum ben, kırıldım... Haksız mıyım yani, ayıp mı ettik gece 12de aramakla? Yani açmasaydı cok sıkıntı olacaksa, hadi diyelim ne olduysa oldu nıye ınsanların ıcınde aşağılar gibi sanki biz cok rezil bir sey yapmısız gibi anlatıp gülmesi ve taklit etmesi şart mıydı?
Evet ben de ondan dolayı kırıldımTam bir "ilgi budalasi" insan tipi. Nefret ettim ya nefret ! Sevmiyorum iste ortamda prim yapmak ugruna en yakın arkadaşını gömen sonra da "sakaydi cnm yaa" diyen tip, seni sevmiyorum !!
Ben olsam gercekten kirilirdim zaten hassas olduğum konu. Hayir orda bu espriye gulunmeyedebilirdi kimsenin bi tarafi eksilmezdi bence.
ama o da rezil olmus biraz. Tam olarak nasil bir ortamdi bilmiyorum ama boyle bir ozel konuyu insan icinde söylesem utanirdim ben.
ne var ki bunda ? Konu edilecek bir şey yok bence ..Siz yalnız mısınız ?
Saka yapmis. Guldum ben de okurken. Rezil olacak bir durum yok ortada. Sadece samimiyetin ifadesi.
Bende o an gulerdim, bozulacak bir durum değil bana göre.
Samimiyetinize güvenerek şaka yapmiş. Ayrica madem yakin arkadaşiniz kişiliğini iyi bilirsiniz rahat bir insan demek ki kötü niyeti yok gibi.
ben çok kırılacak bir şey görmedim. anlık olarak bozulabilirsin de bence bu kadar abartacak bir şey yok. şaka yapmış aklınca. samimiyettendir. insanlar arkadaşlarına şaka adı altında neler diyorlar. ben buna takılmazdım bu kadar.
Ilk defa tanışılan insanlar ve bu derece samimi espriler.. ne bileyim olmamış gercekten hani 10 yillik arkadasinizin yaninda yapsin bunu bisey demem ama o ortama gitmemisEvet ben de ondan dolayı kırıldımne bıleyım gerek yoktu bence... Oradakı ınsanların cogunu ılk defa görüyorduk bır de o yuzden cok hoşuma gitmedi
Ne kadar ilginc arkadaslarin var.. !
Ben biri beni aradığında (görüntülü veya degil) müsait degilsem acmam. Bu kadar onun inisiyatifine baglı bir olayken açıp sanki garip bir sey yapmısız gibi suratımıza telefonu kapatıp sonra da tanımadığımız insanlar arasında dalga geçmesi gerekmez ki.. En en en basitinden acmayabilirdi. Bu kadar.. O yuzden kırıldım..Sen sen ol bir daha karşındaki insanın musait olup olmadığını bilmeden görüntülü görüşme ile arama.
Bundan dolayı aramı bozmam ama bundan sonra kime ne kadar samimi davranmam gerektiğini öğrendimufff hıc hosuma gıtmedı tavrı o kadar ınsanın içinde özelını paylaşması artı sızı tanımadıgınız ınsanların onunde rencıde etmesı falannn sadece ,bakın ben ne kadar populerım herkes bana ulaşmak ıcın can atıyorr ben superım dıye şımarmıs bı kız ben olsam bıda gorusmezdım özur dılese dekabul etmezdım
kesınlıkle oyle yapmalısın yoksa bu tıp sakaları sureklı maruz kalırsın ama su da var eger sureklı boyle bırı olsaydı zaten en ıyı arkadas falan olmazdınız şımarmıs ne dedıgını bılememıs ama karsılığı olmalıBundan dolayı aramı bozmam ama bundan sonra kime ne kadar samimi davranmam gerektiğini öğrendimbelki abarttım ama kırıldım yani gercekten. Belki orada onun butun arkadaşları cok yakınlarıydı çekinmedi espri yaptı taklit yaptı, samimiyetimize güvendi ama gerek yoktu yani. Bundan sonra ben de ona göre davranırım...
Evet aynen ben de öyle dusundum. Madem sevgilisi gelecek evine gitmeyelim dedik ararız dedik. Ha yanlıs bir sey yaptıysak bile tanımadığımız insanlar arasında yapmaması lazım. Ki biz cok yakınız, en yakınlarım arasında bile ben öyle davranılmasından hoşlanmam. Bunu bilmesi lazım ama tanımadığımız insanların icinde yaptı bır de. Onun tarzı o biraz da rahat bir kız ama yine de karşısındakini de biraz düşünmeli insan.Samimiyseniz samimi insanların içinde yapılır bu şaka.. Yabancıların içinde yaptıysa kırılmanız normal. Demek ki rahat bir insan, belkide bu yüzden oyle davrandı art niyetsiz.
Açmasaymış ya telefonu.. Eve gitmemişsiniz ki.
Evet o da dogru bastan beri öyle bir insan olsaydı bu kadar yakın olamazdık o kadar sure. Insan tanır karşındakini sonucta. O an dogum gunü kızı vs diye nasılsa da herkes yakın arkadasım burada diye kendisini one çıkarmaya çalıştı galiba... Cok takılmamaya calışıyorum ama bundan sonra ben de ona göre yaklaşırımkesınlıkle oyle yapmalısın yoksa bu tıp sakaları sureklı maruz kalırsın ama su da var eger sureklı boyle bırı olsaydı zaten en ıyı arkadas falan olmazdınız şımarmıs ne dedıgını bılememıs ama karsılığı olmalı