en yakın arkadaşım yıkılmış durumda:(:(:(:(

butterfly effect

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
302
103
herkese merhaba bir fırsatını bulup buraya yazmak istedim. En yakın arkadaşımın başına gelen bir olayı anlatıp sizlerin fikirlerini almak istiyorum.Şimdi arkadaşımın bir ilişkisi var ve sanırım ciddi düşünüyorlar. Dün öyle bir haber aldık ki o saatten beri bir garip hissediyoruz kendimizi ne yapacağımzı şaşırdığımız için buraya yazayım dedim.şimdi benim arkadaşın bir arkadaşı kaza geçirmiş ve durumu ciddi yoğun bakımda.dün benim arkadaşımı onların bir ortak arkadaşı var o arıyor ve haber veriyor.Bunları söyledikten sonra ağzında bir şeyler geveliyor söylemek istemiyor ve bu yoğun bakımda olan kişi arkadaşımı çok sevdiğini eğer ilişkisi olmasaymış içindekileri hissetiklerini arkadaşıma söyleyecekmiş.Arkadaşıma ne diyebilirim bu durumda nasıl teselli edebilirim?resmen vicdan azabı çekiyorrr...

Neden vicdan azabı çeksin ki? Arkadaşınızın haberi bile yokmuş. Sevmek de sevilmek de sevilmemek de insan için. Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede şifa bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…