Siz oyalayin ben de cimbizi alip kacayim
Kız deynep beni bulaştırma
Korkmayın arkanızda ben varım.Zaten ufak tefeğim diyorSiz oyalayin ben de cimbizi alip kacayim
Korkmayın arkanızda ben varım.Zaten ufak tefeğim diyor
Ufaklardann korkacaksin derler ama bilemedimKorkmayın arkanızda ben varım.Zaten ufak tefeğim diyor
Sensiz olur mu hiç,bana yazdıklarını okumadın mı,nasıl kıyacaksın banaKız deynep beni bulaştırma
Heee bak o doğru, ufak tefeğim ama buna güvenmeyin, sıkınca musluk dişlisini attırıyorum, eller mengene, dişler keserKorkmayın arkanızda ben varım.Zaten ufak tefeğim diyor
Kendi yanında bizide götürmeyesinSensiz olur mu hiç,bana yazdıklarını okumadın mı,nasıl kıyacaksın bana
Bayram geçtikten sonra kınayı ne yapayımKendi yanında bizide götürmeyesinsöz sana birşey olursa mune baciya ambargo uygularız
nananais, bence siz ona uymayın, en son böyle yapan bir kızımız evladımız gri olmuştu, sözüm ona beni devirecekti kendi devrildi gitti yavrucakKendi yanında bizide götürmeyesinsöz sana birşey olursa mune baciya ambargo uygularız
Deme öyle lazım olur sonraBayram geçtikten sonra kınayı ne yapayım
Vazgeçilmez abla diyoruz da; bir burs mu bağladı, bir kap su, bir tas yemek mi verdi, iki dirhem bir çekirdek bir beyle mi görüştürdü...Hiç...
Doğru diyorsunuz cognitive, ben şahsen oylandığım kategoride maşa namına ne lazımsa yapıyorum, bu ablalar ne vaadediyorVazgeçilmez abla diyoruz da; bir burs mu bağladı, bir kap su, bir tas yemek mi verdi, iki dirhem bir çekirdek bir beyle mi görüştürdü...Hiç...
Vazgeçilmez abla diyoruz da; bir burs mu bağladı, bir kap su, bir tas yemek mi verdi, iki dirhem bir çekirdek bir beyle mi görüştürdü...Hiç...
nananais, bence siz ona uymayın, en son böyle yapan bir kızımız evladımız gri olmuştu, sözüm ona beni devirecekti kendi devrildi gitti yavrucak
Yaşasın cımbızistan
Bundan sonra evlenmek isteyenleri sana göndereceğimGülerek okuyordum mesajını ... kız haklı beyler dağılın diyordum ki ; bana oy verdiğini anımsadım :)
Gel Kocaeline iş ,aş ,eş ... haydar baş diyesim de geldi bunun sonuna ama siyasetten gitmeyeyim mune de burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?