Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Bu bize yaşlı mı diyor hala ahretlik sana zahmet bir tut şu dişsizi, ben büyük boy cımbızı kapıp geliyorum, yandım anam diyene kadar bırakmak yok

Canına kastı var müdürüm ısrarla yaşlı diyor kalan dişlerinide ben çekecem haberi yok haaaa bide diyorki muney'i etiketliyemiyorsun görürse canıma okur diyor acil göz doktoruna gitmesi lazım müdürüm gözüde görmüyor yakında kulakta duymaz

Hemde senle bana, ikimize. Bu sitede bulaşmaması gereken 2 kişiye sen dişleri sök ben tüyleri yolarım

Hemde senle bana, ikimize. Bu sitede bulaşmaması gereken 2 kişiye sen dişleri sök ben tüyleri yolarım

Aynen müdürüm canına susuyor hiç acımıyor bebelerine bile güme gidecek varya dişler bende tüyler sende lumiada bibiden

Hanım baaak aşağıda duruyor ama yazamıyor, nutku tutuldu, korktu yavrucak

Korkar tabi sen geldin saklanacak yer arıyor baksana

Aynen müdürüm canına susuyor hiç acımıyor bebelerine bile güme gidecek varya dişler bende tüyler sende lumiada bibiden

Bir dahaki sene kendim için kategori mi istesem en tüy yolucu, en korkunçlu üye diye

Bu bize yaşlı mı diyor hala ahretlik sana zahmet bir tut şu dişsizi, ben büyük boy cımbızı kapıp geliyorum, yandım anam diyene kadar bırakmak yok
Hanım baaak aşağıda duruyor ama yazamıyor, nutku tutuldu, korktu yavrucak

Ben bu günlerin geleceğini bildiğim için sizi yormamak için tüm tüylerimden lazer ile kurtuldumKendi tüylerimi kendim yoldurdum sağolun
Dişlerime dokunmayın daha doktor yüzü bile görmediler..Sizin gibi yaşlı olmadığım için bir tane dolgum bile yok

Leeen benim oylar niye artıyor burdaaa

Yönetimmmm yönetimmmmm helppppppppp !!!

Cebren ve hile ile üzerime büyük oyunlar oynanıyor .

İşte delilleri

Birkaç sene sonra Ausencia yı ve @hannaz ı da o kategoriye geçirdik mi tamamdır

Ben de Ausencia ya vereyim diyordum da ,aynı yaştayız diye ayıp olur diye şeyettiydimbana arkadaş olsun başkasına abla ,verdim gitti

Valla benim dişlerim kendime ait, şu ana kadar tek bir tane takma dişimde yok dolgum yok, öndeki 2 dişimde diş değil kazma, tırpan, keser mübarek, ısırdığımda kafadan yarım kilo et kopartırım, istersen benle uğraşma, kendim için yarım kilo hanım için yarım kilo götürmeyeyim bedeninden

Ausencia hakikaten he, skandal resmen

Hanım, bir kurbanımız daha oldu, deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 'ın dişinden başla ben yemekten sonra tüylerini düzeltirim hatta senin için kalp şekli bile veririm
Şahitsiniz kk'nın neneleri beni köşeye sıkıştırmış ,tehdit ediyor
Ben de seninle aynı durumdayım Nevoş,takviye ekip isteyelim,kurtarsınlar bizi.Bir de Kazene vermiştim oyumu,meğer Mune ne zalımmış haberim yokmuş
-VUSLAT-
@Meg
Ausencia
@nananais
aeben
Wwonka
nuryolu
Yetişin bacılar ,tez elden Kazen Emmi'ye de haber edin

Şu an diş ağrısı çekerken bunları okumayaydım eyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…