Bu bize yaşlı mı diyor halaAtarım bilirsin
Haahaaytttttt gençlikmişdişsiz nevoooooo
Heeeee inkartmı ettik sankiMune bak ne diyor ahretliğim
Tatlı cadı
Sen kanma dedim gerisi bende
Oyyyyy kıyamamamammm ağlama
Bu bize yaşlı mı diyor halaahretlik sana zahmet bir tut şu dişsizi, ben büyük boy cımbızı kapıp geliyorum, yandım anam diyene kadar bırakmak yok
Hemde senle bana, ikimize. Bu sitede bulaşmaması gereken 2 kişiyeCanına kastı var müdürüm ısrarla yaşlı diyorkalan dişlerinide ben çekecem haberi yok haaaa bide diyorki muney'i etiketliyemiyorsun görürse canıma okur diyor acil göz doktoruna gitmesi lazım müdürüm gözüde görmüyor yakında kulakta duymaz
Hemde senle bana, ikimize. Bu sitede bulaşmaması gereken 2 kişiyesen dişleri sök ben tüyleri yolarım
Hanım baaak aşağıda duruyor ama yazamıyor, nutku tutuldu, korktu yavrucak
Aynen müdürüm canına susuyor hiç acımıyor bebelerine bilegüme gidecek varya dişler bende tüyler sende lumiada bibiden
Korkar tabi sen geldin saklanacak yer arıyor baksana
En epilasyoncu üye
Bir dahaki sene kendim için kategori mi istesem en tüy yolucu, en korkunçlu üye diye
Bir dahaki sene kendim için kategori mi istesem en tüy yolucu, en korkunçlu üye diye
En epilasyoncu üye
Bedava kamu hizmeti veriyoruz, tüy sorunu kalmıyor, Hanım'da diş çekimi yapıyorEn epilasyoncu üye
İşte yaranılmaz insanlaraBedava kamu hizmeti veriyoruz, tüy sorunu kalmıyor, Hanım'da diş çekimi yapıyor
Bedava kamu hizmeti veriyoruz, tüy sorunu kalmıyor, Hanım'da diş çekimi yapıyor
Alenen tehdit var,şiddet var,kibliyeyim mi sizi heHemde senle bana, ikimize. Bu sitede bulaşmaması gereken 2 kişiyesen dişleri sök ben tüyleri yolarım
Hanım, bir kurbanımız daha oldu,
Bu bize yaşlı mı diyor halaahretlik sana zahmet bir tut şu dişsizi, ben büyük boy cımbızı kapıp geliyorum, yandım anam diyene kadar bırakmak yok
Canına kastı var müdürüm ısrarla yaşlı diyorkalan dişlerinide ben çekecem haberi yok haaaa bide diyorki muney'i etiketliyemiyorsun görürse canıma okur diyor acil göz doktoruna gitmesi lazım müdürüm gözüde görmüyor yakında kulakta duymaz
Hemde senle bana, ikimize. Bu sitede bulaşmaması gereken 2 kişiyesen dişleri sök ben tüyleri yolarım
Hanım baaak aşağıda duruyor ama yazamıyor, nutku tutuldu, korktu yavrucak
Ben bu günlerin geleceğini bildiğim için sizi yormamak için tüm tüylerimden lazer ile kurtuldumAynen müdürüm canına susuyor hiç acımıyor bebelerine bilegüme gidecek varya dişler bende tüyler sende lumiada bibiden
Korkar tabi sen geldin saklanacak yer arıyor baksana
Şahitsiniz kk'nın neneleri beni köşeye sıkıştırmış ,tehdit ediyorAlenen tehdit var,şiddet var,kibliyeyim mi sizi he
Ben deAusencia ya vereyim diyordum da ,aynı yaştayız diye ayıp olur diye şeyettiydim bana arkadaş olsun başkasına abla ,verdim gitti
Oylar Aus'a
Valla benim dişlerim kendime ait, şu ana kadar tek bir tane takma dişimde yok dolgum yok, öndeki 2 dişimde diş değil kazma, tırpan, keser mübarek, ısırdığımda kafadan yarım kilo et kopartırım, istersen benle uğraşma, kendim için yarım kilo hanım için yarım kilo götürmeyeyim bedenindenBen bu günlerin geleceğini bildiğim için sizi yormamak için tüm tüylerimden lazer ile kurtuldumKendi tüylerimi kendim yoldurdum sağolun
Dişlerime dokunmayın daha doktor yüzü bile görmediler..Sizin gibi yaşlı olmadığım için bir tane dolgum bile yok
Hanım, bir kurbanımız daha oldu,deynepnaz 'ın dişinden başla ben yemekten sonra tüylerini düzeltirim hatta senin için kalp şekli bile veririm
Ben de seninle aynı durumdayım NevoşŞahitsiniz kk'nın neneleri beni köşeye sıkıştırmış ,tehdit ediyor
Şu an diş ağrısı çekerken bunları okumayaydım eyiydiBen bu günlerin geleceğini bildiğim için sizi yormamak için tüm tüylerimden lazer ile kurtuldumKendi tüylerimi kendim yoldurdum sağolun
Dişlerime dokunmayın daha doktor yüzü bile görmediler..Sizin gibi yaşlı olmadığım için bir tane dolgum bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?