Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Ya sizi kandırıyor ben buna izin veremem

Offfff kavgada bile denmez bunlar nevoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş whatsaptan resim atacaktım vazgeçtim sen kaybettin yafrummm

Yok benim o kategoriye daha çok var

Öylemiiii neden 60 yalında olduğunu saklıyon pekii

abla neler duyuyorum. HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye.
yoksa benim saf ve temiz duygularımla mı oynuyorsun

Sen kanma yafrucum ne nevoşa aklını çeliyor senin,sen hatta müdürüm@Mune'ye sor o biliyor söylesin gerçekleri

Senin oyunu yerim ince de düşünürmüşş Gece Kuşumm.. Mutlu ediyorsun her zaman beni:))) Hannaz ım oyları toplar zati bir kaç oy da benim olsun:))) Kahve Ortağımın En'i ...

Kk ailesindeki her bir kişi, gönülleri fet ettiği bir En durumuna sahip...
Yolumuz burada kesişti yada bir gün belki burada keşisecek ve güzel paylaşımlar yaşayacağız...
Denk gelememiş olsak bile Bu Çatı Altında oluşturduğumuz enerji cümlelerin yetemeyeceği kadar derin... Ve bu hissi paylaşmamızda dahil olan tüm Güzel Kadınlarımıza En Sevgilerle...

Atamazsın resim
Ben daha gençliğimin baharındayım
Bozacının şahidi şıracıİkinizde huzurevinde yaşıyorsunuz..Niye inkar ediyorsunuz

Atamazsın resim
Ben daha gençliğimin baharındayım
Bozacının şahidi şıracıİkinizde huzurevinde yaşıyorsunuz..Niye inkar ediyorsunuz

Atarım bilirsin
Haahaaytttttt gençlikmiş dişsiz nevoooooo
Heeeee inkartmı ettik sanki @Mune bak ne diyor ahretliğim

Birde cadı mı oldum

Tatlı cadı

Sen kanma dedim gerisi bende

Sağol canım sen olmasaydın bana neler derler

Oyyyyy kıyamamamammm ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…