Gerçek hayatta bile abilik ablalık öldü malesef .Herkes kendi menfaatini düşünüyor
Paylaş bakalımYok be dey , bizim buralarda hala var .
İyilik ölmedi yaşıyor adlı makalemi paylaşayım mı
Ablam bekliyem miKuzum hanım abla ile hannaz düşünsün , beni bana oy verenler bağlar dermişim
Not: yahu aplalık iş, eş , aşlamı oluyor yav
Naniş senin iş daha zor . sana hem koca hem iş bulmam lazım , hadi şirkete alsam iş işi halloldurda kocayı nerden bulacamkiAblam bekliyem mi
Bende birine göz koydum , da daha haberi yok zavalliniBenimki var nanaya bul sen
Kim o sansli beyazatli acabaBende birine göz koydum , da daha haberi yok zavallini
Buldum eşşek gözlüyü kaçırmıyon dimi deynep
Onu abla olmadan düşünecektin ben bilmem yaşı yasima boyu boyuma isterimNaniş senin iş daha zor . sana hem koca hem iş bulmam lazım , hadi şirkete alsam iş işi halloldurda kocayı nerden bulacamki
Bankada musteri temsilcimiz, önce abla vardı Allahtan doğum yaptı da yerine bu geçmişKim o sansli beyazatli acaba
Fero görmesin bu yazdığınıBuldum eşşek gözlüyü kaçırmıyon dimi deynep
Waoww buyuk ask baslamak uzere deseneBankada musteri temsilcimiz, önce abla vardı Allahtan doğum yaptı da yerine bu geçmiş
Eşşek gözlu guzl birsey amaFero görmesin bu yazdığını
He heee kendi kendime takılıyorum ne aşkı, dur bi biraz zaman gecsin aradan yahuWaoww buyuk ask baslamak uzere desene
abla
bana eşşek dediEşşek gözlu guzl birsey amadunyanin en guzel gozleri essek gozleri derler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?