ben yaklaşık 4 sene röfle kullandım...sürekli gittiğim sevgili güvenilir (!) kuaförüm saçlarımı yakınca kendi rengim olan koyu kestaneye döndüm....iyiki de dönmüşüm
kızıl, kırmızı, pembe balyaj (kuaförüm saolsun) SİYAH
bir müddet siyah kullandıktan sonra çikeleta kahve, kahve, açık kahve, fındık kabugu,kestane, koyu kestane SİYAH sırnaşık şey
biraz onu kullandıktan sorakahve, koyu kahve, sırnaşık şey kahve köpüğüSİYAHsırnaşık şey
bi sene sonunda şimdi tekrar kahve köpüğü yapmak istiyorumsırnaşık şey şu an siyah saçımı açma çabaları içindeim :çok üzgünüm:
SİYAH:dance: en çok siyah kullandım:teytey: Kafamda saç kalmıcak yakındakaydirigubbakcemile2
ya patlıcan moru boyayan arakdaşlar bi foto eklyebilirler mi yada özel mesajdan gönderebilirler mi acaba ben de istiyrum da saçım kahverengi buğday tenliyim merak ettm
5 yıl siyah kullandım ara sıra mavi siyah yaptım ama5 aya yakındır karamel kullanıyorum allahtan sımdıye kadar boyadıgım bu ıkı rengıde cok begendım yakıstıgınıda soyledı bır cok kısı
her rengi denedim pembe turuncu mavide olmak üzere.. en çok kızılı kullandım kızılın her türünü denedim.. ama saçlarım mahvoldu saçlarım aşırı döküldü ve dökülüyor Allaha şükür saçım sıktıda dökülünce herkes gibi normal oldu 1yıldır siyah kullanıyorum bir süre daha böyle gider çünkü bir kere daha açtırırsam saçlarım yancak.. normal boyatmada bir şey yok ama saçınızın rengini bir koyultup bir açmayın çünkü loreal yada bitkisel açıcıların hepsi çok zararlı bir kereden bile kuaförler korkuyor saçın yanar dökülürse biz karışmayız diye ben 5-6 kere açtırdım herkes şoke oluyor zaten o kadar işleme yine saçın normal kalmış diye.. ama bunu yalnızca ben bilirim o kadar sık saçım vardı gitti ( 3yıldır aralıksız dökülüyor ne kullansam fayda etmedi artık yapısı bozulmuş boyadan.. önceki aklım olsa hiç boyatmazdım yaşım daha 19 bu yaşta böyle olduysam yaşlanınca kel kalmaktan korkuyorum..
Saçlarımı 1.5- 2 senedir boyuyorum zaten ama bronz kahveden başka bi renk düşnmedim bile . Esmerlere ve buğday tenlilere çokk yakışıyor muhteşem bi renk tavsiye de ederim hepinize kızlar !
yaklaşık 2,5 yıldır kumral,sarı saç kullanıyorum...Önce gölge attırıp rengini açtırdım sonra sarı yaptım...Sana sarı saç gitmez diyenler pişman oldu..Çünkü çok yakıştı...saçlarımı yıratması olmasa hep sarı kullanırım.
En cok siyahi kullandim, 2 sene. Aslinda memnundum siyahtan ama artik dogal rengime dönmeyi istiyorum, dogalligi seviyorum cünkü. Ayrica boya saclarimi cok yipratti ve seklini bozdu. En güzeli dogallik. Kendi saclarim acik kumral, siyahtan tamamen kurtuldugumda ufak bir tutamini ve uclarini pembeye ya da fusyaya boyamak istiyorum. Koyu rengi sevdigim icin dogal yöntemlerle koyultmayi da deneyebilirim.