Saç Rengi ve Saç Boyama En Uzun Süre Kullandığınız Saç Rengi Ne Renk ?

kızıl,bakır,sarı ve tonları,kumral,siyah,kahve ....
aklınıza gelebilecek her rengi yaptım valla.tenim süt beyazı o nedenle her rengi denemeye de cesaret edebildim.
kendi saçım kumral-fındıkkabuğu arası bir şey.
şu an saçlarım açık kumral-yoğun bakır.
saç renginden çok çabuk sıkılıyorum.
bakalım gelecek ay ne renk olur :))))

siyaha yakın kahve doğal rengim.. ilk boyamaya şubatta basladım.. 2 aydayandım röfleme.. siyaha boyadım onada dayanamadım actım.. sarı olunca uzunca bi süre sarı kullanıcam..

kırmızı dahil kızılın her tonunu 5 sene kullandım şimdi kahverengi ama bundan da çok memnunum

mavi-siyah.. 2 yıldr boyuyorum zaten değiştrmeyide düşünmüyorum belki mor/mavi balyaj olabilir sadece..

EN UZUN süre platin sarısını kullandım o da 1sene falan...O kadar çok boyattım ki saçlarımı yıprandılar halbuki bakımına da çok özen gösteriyorum..Maviden tutum mora kadar her renge atladım.Balyaj şeklinde de olsa..AMa en güzeli platin ve şarap kızılı...

bende en fazla acık kullu kumralı kullandım..pek cok rengı denedım ama sımdılık memnunum desgıstırmeyi dusunmuyorum..

1 sene falan siyaha boyadım
1 sene de patlican moru... en uzun kullandığım renkler bunlar
6 ay da saçımın uçlarını mavi kullanmıştım ama her hafta boyamak zor oluyodu

değişik tonlanlarda sarıyı yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum.. başka bi renk düşünemiyorum :) gözdem dore sarı..

3 sene boyunca papatya suyuyla saclarımı sarı tonlarında yaptım kumral kendı sacım banada acık sarı gıtmıo altın renklerı flan koyu sarılar yakısıo

En çok kullandığım Doğal saç rengim kumral tonları önceden röfle attırdım,palette kahve köpüğü,loreal kumral,loreal siyah voila kahve, koleston koyu kahve ve daha hatırlayamadıklarımı yaptırmıştım..

kahverengi
kızıl mor
bakır
kızıl
çilek kırmızı
bunlara alışamadığım içinde sıksık kahverengi

ben bay bayan kuafförü oldugum icin siyah haric kullanmadigim denemedigim renk kalmamisdi deneme tahtasi gibi oldum hosuma gideni sürdüm :)
uzun bir süre patlican moru kullandim simdi ise bayadir sarisinim röfleli vazgecemiyorum nedense sikiliyorum KOYULTUYORUM SONRA YINE SARISIN OLMAYA KALKIYORUM :)

ben üniversiteye başladığım yıllardan beri sarışınım kuaförüm bebek sarısı diyor rengin adına çokda memnunum kendi saç rengim kumraldı koyu bir renk değildi zaten ama dönmeyi düşünmüyorum

Ben her saç rengini denedim beyaz tenli olduğum içinde çoğu renk yakışmıştı kırmızı,kestane,kahverengi ve tonları,sarı ve tonları şuan favorim bakır uzun zamandır hep bakır kullanıyorum ve çok beğeniyorum bakalım bundan hevesim ne zaman geçecek

koyu kahve saçlarım var biraz erken olmasına rağmen bayağı beyazım çıkıyor ve bu yüzden kendi rengine dip boyası yapıyorum a.s saçlarımı bir kez bir ton açayım dedim görüntüme 1 gün dayanamadım.herkes doğal saç rengimin yakıştığını söylüyor.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…