• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En uygun Tupperware ürünleri

sosyologum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
41
11
88
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır tupperware ürünleri kullanıyorum. genel olarak bir çok ürününden memnunum. iyi ve hazır bir alıcı olmam nedeniyle fiyatlar konusunda zararlı olduğumu farkettim. benim düşüncem hep alıcı konumunda olmaktı çünkü katalog usulü satışlarda iyi olmadığımı daha önce kozmatik sektöründe anlamıştım. fakat ürünleri geliş fiyatına alabilmek için 1 hafta önce üye olmaya karar verdim. bu hafta üyeliğim aktifleşecek ve satış yapmaya başlayabileceğim. tabi 250tl şartı olması nedeniyle ürün almakta zorlanıcam çünkü sürekli bu kadarlık ürün alamam bu nedenle gelişine vererek bu limiti doldurmaya çalışıyorum. hiç bir kar amacım yok sadece gelişine ürün almak istediğimden üye oldum bu nedenle isteyen olursa gelişine tupperware ürünlerine sahip olabilir. kendi sitesinden bakarak ürünleri görebilir ve istediğiniz bir ürün olursa özelden yazarak bilgi alabilirsiniz. nasıl kullanılacağı ile ilgili sorularınız olursa da yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.:nazar:

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır tupperware ürünleri kullanıyorum. genel olarak bir çok ürününden memnunum. iyi ve hazır bir alıcı olmam nedeniyle fiyatlar konusunda zararlı olduğumu farkettim. benim düşüncem hep alıcı konumunda olmaktı çünkü katalog usulü satışlarda iyi olmadığımı daha önce kozmatik sektöründe anlamıştım. fakat ürünleri geliş fiyatına alabilmek için 1 hafta önce üye olmaya karar verdim. bu hafta üyeliğim aktifleşecek ve satış yapmaya başlayabileceğim. tabi 250tl şartı olması nedeniyle ürün almakta zorlanıcam çünkü sürekli bu kadarlık ürün alamam bu nedenle gelişine vererek bu limiti doldurmaya çalışıyorum. hiç bir kar amacım yok sadece gelişine ürün almak istediğimden üye oldum bu nedenle isteyen olursa gelişine tupperware ürünlerine sahip olabilir. kendi sitesinden bakarak ürünleri görebilir ve istediğiniz bir ürün olursa özelden yazarak bilgi alabilirsiniz. nasıl kullanılacağı ile ilgili sorularınız olursa da yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.:nazar:

ürün alış fiyatlarını da paylaşır mısın?

hangi ürünü istediğinini yazarsan daha kolay olur canım. sen kendi resmi sitesinden fırsat ürünleri bölümünden bak istersen orada zaten fiyatları biraz indirimli ben o indirim üzerinden gelişini de yazarım. normalde resim paylaşmak falan yasak olabilir o yüzden resim koymadım. şuanki indirimli ürünlerde oldukça kullanışlı parçalar var. istersen bir bak istediklerini yada merak ettiklerini söyle gelişlerini yazarım.

antartika set nekadar sizde?

geçen hafta katologunda indirimli set vardı pembe seriler görmüşsünüzdür belki 60tl'ye verdim isteyenlere bana gelişi bu fiyattı. fakat şuan indirimi bitti. normal katolog fiyatı daha yüksek olduğundan 68tl'ye geliyor. her almayı düşüneceğiniz üründe 8 tl fazla vereceğinize farklı ürünler de alabilirsiz. bu nedenle indirim katologunun takip edilmesini daha karlı buluyorum. eğer düşünürseniz üyede olabilirsiniz. bu durumda üyelere özel hedefler var tutturduğunuz sürece güzel hediyeler geliyor.

Back