canım neden yaptırmayı düşünmüyorsun baktığın markalardaki modelin fotosunu al birçok yapan yer var ayrıca kalitesini de sen belirleyebilirsin çünkü onlarda malzeme örnekleri renk örnekleri var bi yakınım yaptırdı çilek odasını birebir hemde farlı arabasıyla fark yoktu yani bence bi araştır derim çok para vermene gerek yok
canım neden yaptırmayı düşünmüyorsun baktığın markalardaki modelin fotosunu al birçok yapan yer var ayrıca kalitesini de sen belirleyebilirsin çünkü onlarda malzeme örnekleri renk örnekleri var bi yakınım yaptırdı çilek odasını birebir hemde farlı arabasıyla fark yoktu yani bence bi araştır derim çok para vermene gerek yok
Merhaba arkadaşlarım ben 6 aylık hamileyim.Allah izin verirse hayırlısıyla kızım olacak.artık bebek odasını almak istiyoruz son zamanlarda zorlanırız diye.İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.En uygun ve güzel bir odayı nerden alabiliriz?Alanlar nerden ve kaça aldıklarını yazıp yardımcı olsunlar lütfen.Özellikle yeri ve fiyatını yazmayı unutmayın lütfen.Modoko,Masko,Modesa'nın çok pahalı duydum.Eğer oradan alan ve gidip gezip fiyatları hakkında bilgisi olanlar varsa bizi bilgilendirsinler.Şimdiden desteğiniz için çok tşk ederm.
Markalı mobilyalar bana çok pahalı geldi bir arkadaş bu siteye yazmıştı erol mobilya diye bana çok cazip geldi hem banada yakın siteden online sipariş veriliyor bir bakmanı tavsiye ederim
MerhabalarMerhaba arkadaşlarım ben 6 aylık hamileyim.Allah izin verirse hayırlısıyla kızım olacak.artık bebek odasını almak istiyoruz son zamanlarda zorlanırız diye.İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.En uygun ve güzel bir odayı nerden alabiliriz?Alanlar nerden ve kaça aldıklarını yazıp yardımcı olsunlar lütfen.Özellikle yeri ve fiyatını yazmayı unutmayın lütfen.Modoko,Masko,Modesa'nın çok pahalı duydum.Eğer oradan alan ve gidip gezip fiyatları hakkında bilgisi olanlar varsa bizi bilgilendirsinler.Şimdiden desteğiniz için çok tşk ederm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?