Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları En Uygun bebek odalarını nerede bulabilirim?

nilky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
38
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlarım ben 6 aylık hamileyim.Allah izin verirse hayırlısıyla kızım olacak.artık bebek odasını almak istiyoruz son zamanlarda zorlanırız diye.İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.En uygun ve güzel bir odayı nerden alabiliriz?Alanlar nerden ve kaça aldıklarını yazıp yardımcı olsunlar lütfen.Özellikle yeri ve fiyatını yazmayı unutmayın lütfen.Modoko,Masko,Modesa'nın çok pahalı duydum.Eğer oradan alan ve gidip gezip fiyatları hakkında bilgisi olanlar varsa bizi bilgilendirsinler.Şimdiden desteğiniz için çok tşk ederm.

Merhaba ben de internetten Baby Hope markanın bebek odası takımlarını beğendim. Fiyatları ve modelleri çok güzel ama kaliteleri hakkında bir bilgim maalesef yok.

canım neden yaptırmayı düşünmüyorsun baktığın markalardaki modelin fotosunu al birçok yapan yer var ayrıca kalitesini de sen belirleyebilirsin çünkü onlarda malzeme örnekleri renk örnekleri var bi yakınım yaptırdı çilek odasını birebir hemde farlı arabasıyla fark yoktu yani bence bi araştır derim çok para vermene gerek yok

Ewt canm aslında benimde aklımda ama eğer uygun bişey bulamazsam en son seçeneğim olsun diye düşündüm.Galiba kendim yaptırtacam hem istediğim şekilde yaptırırım.Çünkü fiyatlar uçuyor resmen.Çok pahalı gerçekten.ASlında internetten araştırdığımda bir tek uygun fiyatlı ve güzel odaları Pendikte Erol mobilyada gördüm sitesinden.Ama orasıda bize çok uzak düşüyor bu halimle oraya gitmek eziyet gibi otobüsle.eğer erinmezsem aslında oraya gidip bakmakta aklımda var.

Ben de başta yaptırmayı düşündüm ve tanıdığım bir mobilyacıdan fiyat istedim.Benim hazır baktıklarımın 2 misli fiyat çıkardı maalesef

Size tavsiyem sakin yaptirmaya kalkismayin, en iyisi gidip, gòrùp almak..
Ben istedigim gibi birsey bulamamistim desensiz ciceksiz boceksiz, duz beyaz mobilya istiyordum ..
Sonunda yaptirmaya karar verdim, basima gelmedik sey kalmadi 3 haftada bitecegine dayir soz verdiler 3 ayda geldi, bebegin dogmasina 1 aydan az kalmisti cildiricaktim resmen.. gelmesiyle birlikte hatali geldi,kafalarina gòre birsey yapmislar geri gònderdik geri geldi yatak hataliydi hala sonunda yatagi ayri satin aldik...
siz siz olun ya cok guvendiginiz tanidiginiz biryerde yaptirin yada satin alin -_-

Markalı mobilyalar bana çok pahalı geldi bir arkadaş bu siteye yazmıştı erol mobilya diye bana çok cazip geldi hem banada yakın siteden online sipariş veriliyor bir bakmanı tavsiye ederim

dün maskoda 6. blokta sıra sıra bebek mağazaları var oraları dolaştım. bebek odaları 2000-4000 arası değişiyor. büyüyen yataklı dolabı da büyük bir takım bakıyorsa güvenlik konusunda da ayrıntılara dikkat edilmiş bi takımı yaklaşık 3000 liraya alabilirsin ancak. sadesi de var çok resimlisi de var herşey var. ama benim önerim git gör siparişini ona göre ver. yaptırmayı ben göze alamıyorum

ebebek mağazalarında da olan Stylewood diye bir marka var.
Organik boyayla boyadıkları için daha sağlıklı. Bebek odasını da bir iki hafta havalandırınca kokusu çıkıyor.
Diğer boyalarda 2 ay havalandırınca ancak gidiyor.
Ucuz diil ama yaptırmakla aynı paraya geliyor.
Modoko ve masko'da ad yeri olması lazım.

Daha ucuz bir şey istersen Çilek mağazalarında sunta üzeri kaplama olanlar var.
Tabii stylewood daha şık ama çilek'inkiler de güzel oluyo

Edirnekapı-Eyüp civarında mobilyacılar sitesi var. Oradaki ürünler diğer yerlere göre (modoko,masko) uygun ve de kaliteli. Demirkapı mobilyacılar sitesi olarak geçiyo ismi.

Markalı mobilyalar bana çok pahalı geldi bir arkadaş bu siteye yazmıştı erol mobilya diye bana çok cazip geldi hem banada yakın siteden online sipariş veriliyor bir bakmanı tavsiye ederim

Merhaba canım. Bende şimdi tesadüf eseri internetten gördüm Erol Mobilya'nın sitesini. İnceliyordum taksitli1850 Tl ya royal adlı br takım var bayıldım kampanyada şuan yatak ve cibinlik hediyesi 8 taksit yapıyorlar. Bu takım ünlü markalarda 2500 dan aşağı değil. İlk fırsatta gidip bakacağım Kartalda oturuyoum bende

Merhabalar
Kanz Bebek Mobilyaları 2017 kolleksiyonunu inceledim. Başakşehir mağazasında ürünler var. Ve çoookkk güzeller. Fiyatlar da diğer markalarla kıyasladığında hem kaliteli ürün hemde hesaplı fiyat.
Kampanyaları ve Ürünleri mağazanın facebook hesabından inceleyebilirsiniz.
Biz aldık ve çok memnunuz...
Mağaza yetkilisi umut bey 05355411249
https://www.facebook.com/kanzmobilyabasaksehir/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…