Gelinlik Modelleri En ucuz gelinlik alışverişi

enan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
1.091
7
bu yazı buradan alıntıdır. happily ever after...

En ucuz gelinlik alışverişi

http://3.bp.blogspot.com/_Ikp0ttMnK3M/ScpHAmuUTFI/AAAAAAAAD3w/qLXHRUGgOUY/s1600-h/6409.jpgŞüphesiz duygusal bir alışveriş gelinliğinizi almak... Bir o kadar zevkli ama bir o kadar da pahalı... Bugün bir arkadaşım ile konuşuyorduk Kadıköy'de ara sokaktaki gelinlikçilerde bile fiyatların 2-3binlerden başladığı, düzgün bir gelinlik için 4.000 gibi bir rakam istediklerini söyledi. Oysa Vakko'dan bile eğer modellerini beğenirseniz duvağı ile beraber 4.000 TL ye gelinlik alabilirsiniz.

Sonuçta bakıldığında adı gelinlik olan herşeyin fiyatı çok çok pahalıya patlıyor. Sonuçta saç ya da makyaj da aynı değil mi? Gelin saçı olunca adı fönünüzü bile 500 TL ye çeker oluyorlar.

En ucuz gelinliği nereden buluruz diye düşünüyor musunuz? Düşünmeyin, ben buldum sanırım :)
Peki fotoğraftaki gelinliği beğendiniz mi? Sadece 345 TL ye adresinize gönderebileceklerini söylesem. Fotoğraftaki gelinliğin fiyatı sadece 315 TL, 30 TL ise adresinize gönderim ücreti... Gözleriniz yuvalarından fırladı sanırım. Açıkçası benim de öyle. Peki neden? diye soruyorsunuz, açıklayayım...
Shop of Wedding internet üzerinden gelinlik satan ve tüm dünyaya gönderim yapan bir firma. Gelinlik fiyatları 100 USD'dan başlıyor. Tüm ölçülerinizi gönderiyorsunuz, sizin üzerinize göre dikip adresinize postalıyorlar. Ve böylece hiç bir yerde bulunmayacak bir fiyata gelinlik sahibi oluyorsunuz.
Eğer gözünüzü karartıp sipariş ederseniz ölçülerinizi bir terziye aldırmanızı tavsiye ederim. Geldiği zaman da yine tadilat gerekirse aynı terziye yaptırabilirsiniz.

bu yazı buradan alıntıdır. happily ever after...

direkt link verecektim ama yazıyı koplayayım dedim.

güzel şeyler var da insan nasıl güvenir ki:S
bir de diğer ülkeye kargo 69 dolar 30 lira değil

Modeller çok güzel gerçekten.Fiyatlar da uygun ayrıca. Ama bu güvenilir birşey mi? Sipariş eden var mı acaba? ? ?:1hug:

bencede sipariş eden varsa paylaşırsa fikir edinme açısından iyi olur.
güzel modeller var gerçekten fiyatlara çok iyi ama insan tereddütte kalmıyor değil.

ayrıca bende gelinlikleri ablam için araştırıyorum. kendim 6.5 yıllık evliyim.:1hug:

modeller güzel ama beden sorunu nasıl çözülecek kargo vs.

X