- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hayırlı olsun
Tüm yarışmacılara bol şans diliyorum
Oylamak çok zor olacak
Oylamak çok zor olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ya
bence yarısmalar ıcınden en şık olanı bu
ve gercekten çekişmeli geçicek
bir kişi alıp yurumıycek
Hayırlı olsun
Oylamak çok zor olacak
acaba aklıma takıldı şimdi yarışmayı yapanda katılabiliyor mu var mısın burda diye direkt sorayım mı margaritakolin ben zaten 1 hafta düşünürüm bu gidişleAceleci davranmayın iyi analiz edip oy verin derim..
O kadar şıklar ki ben haftalardır düşünüyorum acaba bu kombinlerden hangisi birinci gelir diye :)
acaba aklıma takıldı şimdi yarışmayı yapanda katılabiliyor mu var mısın burda diye direkt sorayım mı margaritakolin ben zaten 1 hafta düşünürüm bu gidişle
:)yorumlarıma baslıyorum
1 numara opak corapları ben daha kısa eteklere yakıstırıyorum acıkcası kolundakinni begendim ama sanki bu kombinin parcası degil(bu tarz benim izlemekten ) ama farklı bir tarzın oldugu aşikar
5 numara cirkinsin cirkin makyajın cok guzel olmus eyelinerı daha guzel cekebilirdin belkimm ustundeki boleroya bayıldıgımı soyleyebilirim elbisende cok yakısmıs corabın daha ince olsaymıs keske ama butunuyle baktıgımda erkek olsam alırdım kız seni diyorum
9 numara elbisen cok tatlı fiziginle harika uyum gostermiş corap siyah degilde ten rengi olabilirmiş ayakkabıda siyah yerine yuksek topuk ten rengi bir ayakkabı olsaymıs tadından yenmezmiş bana gore tabi ama cok hos oldugunu tekrar ifade etmeliyim
12 yenisin seeeenn cok cekici bir kadın goruyorum karsımda elbise rengi harika fizik desen mukemmel ama ayakkabıları goremedim birde ustundeki kaban sanki olmamı bu kombine
19 numara yani bu fizik nedir diyorum sade ama cok şık gorunuyorsun
diger yarısmacıları inceledikce yorum yapıcam suan gozume carpanlar kombinleri yorumladım hepiniz guzelsiniz
bilmemki onemli olan katılmaktı amacımız eglenmek diye sıyrılmaya bakalım simdidensanırım bızı kovucak bence de
oy alır mıyız ha ne dersın guzellık ?
Off benim de şansım yok, bari sonlarda olmasakLanaaaa, tanıdım seni, yine çok şıksın! Sen biliyorsun bu işiiiii!
Ezgim sen de çok şık olmuşsun gerçekten
Genel olarak herkes çok şık. Çok özenilmiş. Kendi kıyafetimi çok şanssız buldum yani hiç şansım yok
İnşAllah canım. Sıfır oyla bitirse yarışma biz tüyelim yarışma konularındanOff benim de şansım yok, bari sonlarda olmasak