En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü - Akşam Yemeği

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    295
  • Anket Kapalı .
Aceleci davranmayın iyi analiz edip oy verin derim..
O kadar şıklar ki ben haftalardır düşünüyorum acaba bu kombinlerden hangisi birinci gelir diye :)
acaba aklıma takıldı şimdi yarışmayı yapanda katılabiliyor mu var mısın burda diye direkt sorayım mı margaritakolin:KK19: ben zaten 1 hafta düşünürüm bu gidişle:KK64:

yorumlarıma baslıyorum:21::KK45:

1 numara opak corapları ben daha kısa eteklere yakıstırıyorum acıkcası kolundakinni begendim ama sanki bu kombinin parcası degil(bu tarz benim izlemekten :KK48:) ama farklı bir tarzın oldugu aşikar

5 numara cirkinsin cirkin :KK53: makyajın cok guzel olmus eyelinerı daha guzel cekebilirdin belkimm:KK17: ustundeki boleroya bayıldıgımı soyleyebilirim elbisende cok yakısmıs corabın daha ince olsaymıs keske ama butunuyle baktıgımda erkek olsam alırdım kız seni diyorum:KK45:

9 numara elbisen cok tatlı fiziginle harika uyum gostermiş corap siyah degilde ten rengi olabilirmiş ayakkabıda siyah yerine yuksek topuk ten rengi bir ayakkabı olsaymıs tadından yenmezmiş bana gore tabi:KK68: ama cok hos oldugunu tekrar ifade etmeliyim

12 yenisin seeeenn:KK45: cok cekici bir kadın goruyorum karsımda elbise rengi harika fizik desen mukemmel ama ayakkabıları goremedimo_O birde ustundeki kaban sanki olmamı bu kombine

19 numara yani bu fizik nedir diyorum:KK8: sade ama cok şık gorunuyorsun

diger yarısmacıları inceledikce yorum yapıcam suan gozume carpanlar kombinleri yorumladım:KK68: hepiniz guzelsiniz :KK60:

çok başarılı bir yarışma olmuş
ve tabi en güzel ve en seksi arkadaşımızı oyladım dashdgjsdasjkd :KK70::KK70::KK70:

yorumlarıma baslıyorum:21::KK45:

1 numara opak corapları ben daha kısa eteklere yakıstırıyorum acıkcası kolundakinni begendim ama sanki bu kombinin parcası degil(bu tarz benim izlemekten :KK48:) ama farklı bir tarzın oldugu aşikar

5 numara cirkinsin cirkin :KK53: makyajın cok guzel olmus eyelinerı daha guzel cekebilirdin belkimm:KK17: ustundeki boleroya bayıldıgımı soyleyebilirim elbisende cok yakısmıs corabın daha ince olsaymıs keske ama butunuyle baktıgımda erkek olsam alırdım kız seni diyorum:KK45:

9 numara elbisen cok tatlı fiziginle harika uyum gostermiş corap siyah degilde ten rengi olabilirmiş ayakkabıda siyah yerine yuksek topuk ten rengi bir ayakkabı olsaymıs tadından yenmezmiş bana gore tabi:KK68: ama cok hos oldugunu tekrar ifade etmeliyim

12 yenisin seeeenn:KK45: cok cekici bir kadın goruyorum karsımda elbise rengi harika fizik desen mukemmel ama ayakkabıları goremedimo_O birde ustundeki kaban sanki olmamı bu kombine

19 numara yani bu fizik nedir diyorum:KK8: sade ama cok şık gorunuyorsun

diger yarısmacıları inceledikce yorum yapıcam suan gozume carpanlar kombinleri yorumladım:KK68: hepiniz guzelsiniz :KK60:
:)

Son düzenleme:
Wowwww seçmek çok zor.Hepsi çok şık.:nazar:

ben gözüme çarpanlara yorum yapmak istiyoruuuum :KK49: yarışmaya katılmayınca yorum yapması çok zevkli oluyo :KK53:

1 numara : eldivene bayıldım çok zarif bi hava katmış ama çorap ten rengi veya süper ince olsa daya iyi olurdu bence
2 numara: çok çok çok şık ve asil amma velakin malum kış ayında içim ürperdi bakarken fotoya :KK53:
3 numara: sarı ve siyah kombini çok hoş ama ceketini görmek isterdim
4 numara: elbise biraz bol gibi geldi bana bu arada zayıflamışsınız eski yarışmalara göre :KK53:
5 numara: perfecto :KK76: makyajda kıyafette çok şık ama benim tarzıma göre biraz fazla geldi :110:
6 numara: saks mavisi ve siyahı çok yakıştırrım ama elbisenin boyu biraz daha kısa olsa daha iyi olurdu
8 numara: çok asil :KK14: uyumu harika
11 numara: üstünüzdeki elbisemi tişört etek birleşik mi anlayamadım karışık geldi kombin gözüme :KK51:
12 numara: tam benim tarzım :KK76: sade ve şık . çok güzel görünüyorsunuz ama çanta ve ayakkabı yok :KK51:
14 numara: çok sevimli gözüküyosunuz spor şıklık olmuş gibi. begendiim
16 numara: sevgililer günü için biraz resmi geldi bana kombininiz
17 numara: parçalar ayrı ayrı süperler ama kombin olarak olmamış gibi sanki
18 numara: süpersin bayıldım. oyum sana. çanta ceket elbise bot hepsi harika ve uyum içinde
19 numara: fiziğiniz çok güzel maşallah tü tü tü :KK53:

1 numara: meraba guzelım :KK8: çorabı daha ınce secseydın keske, bir de cantan yok. senden bunu beklemezdım :KK59: elbısenın rengı cook tatlıı. saçlar yıne guzel ;9 başarılar :KK60:
2 numara: şşşş bu akşam boş musunnn:KK53: açma gız oyle bacagını bı daha, ziyeretcı sayısını arttırcan :KK11: tek eksiğin ceket güzelim :KK66: e tırnaklardan durustan pozdan kalçadan göbekten tanıyoruz artık be gülüm :cool:
7 numara: meraba güzellık :KK25: elbısenın rengı nasıl da yakısmıs :KK37: çanta ve ceket nerde üşümene kıyamam :KK17: başarılar canım
8 numara : sen ne asil bi kadınsın öyle :KK23: çok şıksın her zamanki gibi, başarılar :KK36:
9 numara: kız bacaklarını kırarım:KK73: bu ne seksilik :cool: gayet şıksın, başarılar:KK75:

Lanaaaa, tanıdım seni, yine çok şıksın! Sen biliyorsun bu işiiiii!

Ezgim sen de çok şık olmuşsun gerçekten

Genel olarak herkes çok şık. Çok özenilmiş. Kendi kıyafetimi çok şanssız buldum yani hiç şansım yok :KK48:

11 numara: tek taş mı o, kıskanmadım ki :63: altın hareketi güzel, üst sade olabılırde ya da üst hareketli alt sade olabılırdı, ama güzelsin başarılar :KK76:
12 numara: o duruş, o özgüven :KK52: çok guzel görünüyorsunn. başarılar :KK66:
16 numara: gayet sade ve şıksın, ama ceket nerdee:KK17: başarılar :KK66:
17 numara: yarısma bıtınce deri ceketin markasını ıstıycem:KK66: başarılarr
19 numara: sırtındakı dekoltelere bayıldım, sacın da hosuma gıttı, başarılar :KK66::KK66:

X