- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kendime oy verdim demiş, e oylama da açık olunca malum kendini belli etmiş oldu.niye diskalifiye yaa
Kendime oy verdim demiş, e oylama da açık olunca malum kendini belli etmiş oldu.
Aralarında da çok fark yok he..ee 2. ve 3. ye gün doğdu desene
evet ondan dedim ya :)Aralarında da çok fark yok he..
DegistirilebiliyomusAa bende 1 numaraya oy vermiştim şimdi oylarımizda mi gitti yani?
Ayrıca yarışmacı adına da üzüldüm
Sen deyince farkettim kuzumevet ondan dedim ya :)
iyi geceler kuzummSen deyince farkettim kuzumİyi geceler güzellik
Evet ya uzucu oldu bu durumkızın oylarıda gitti desene üzüldüm ama şimdi
Evet tekrar oy kullanabilirsiniz :) oy degistirme ozelligini getirdi kazen :)Aa bende 1 numaraya oy vermiştim şimdi oylarımizda mi gitti yani?
Ayrıca yarışmacı adına da üzüldüm
iyi geceler kuzumm
Evet ya uzucu oldu bu durum
Aaaaaaaa dugunum olsun kk ya ozel surprizlerim bile olacak :) haberdar ederim artik ne zaman olursa :)Gelinliği KK üyeleri olarak hep beraber seçeriz artık
Bir daha ki yarismaya beklerim :) bu bacaklara carpik mi diyorsun sen :)Bende çarpık bacaklarımı ekleyeyimbi türlü katılmak nasip olmuyor Eki Görüntüle 1511269
Şimdi kızlar emeğinize sağlık ama tayt deyince akan sular durur. Onun için 19 numara oyum sana. Bir de o ne fizikYarışmada en çok dikkat çeken parçalarda 1 numaranın ceketi ve 19 numaranın ayakkabıları sanırım.
Kardesim sac yarismasi olursa sakin ha kacirma darilirizAminnn inşallahsende mi katildin kız yarismaya
Safran sarisi hemdeeee :)Ben de sarı tişört aldım ve giydim bile. Bence bu sene sarı moda, ya da ben öyle olmasını istiyorum. Onun için sarı moda
İtiraf ediyorum sadece tarafsız kişilerden yorum almak iÇin koydumBir daha ki yarismaya beklerim :) bu bacaklara carpik mi diyorsun sen :)