En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
Oyumu 11 numaraya attım özellikle o üstündeki salaş kıyafet çok hoşuma gitti şu an kimlik açıklamak yasak biliyorum ama belli olunca yeni mi aldı sormak istiyorum ben de istiyorum ondann
Herkese başarılar

Aynen oyle..

Sikayet mesaji duruyor.

Eger o sikayet gelmeden ben aninda gorup mudabale etseydim uyarsaydim problem olmazdi.

Bilmiyorum buradakiler uyardi mi.

Is isten gecti yani..
Kural oldukça açık kendini belli edemezsin. Ama mesaj bu gün yazıldı sanırım, fark ortada kendini belli ettikten sonra almamış oyu. Tabi burda bunlar göz önünde bulundurulmayacak kural ihlaline bakılacak

Kural oldukça açık kendini belli edemezsin. Ama mesaj bu gün yazıldı sanırım, fark ortada kendini belli ettikten sonra almamış oyu. Tabi burda bunlar göz önünde bulundurulmayacak kural ihlaline bakılacak

Ne yazik ki..

Uzuldum ama yapacak bir sey yok..

Kiblenilen raporun ornegi elimde var .
Ayriyetten ozelden gelen sikayet mesaji var.
Ayri ayri uyelerden..
Yani anlasilmis

Merhaba,
Öncelikle diskalifiye olan yarışmacının anlayışı ve yaklaşımından dolayı teşekkür ederiz. Bilmeden bir hata yaptı fakat bu kurallar gereği yasak. Fakat pro üyeliği yarışmaya katıldığı için verilecektir.

Ben daha evvel kozmetik yarışmasına da katılmıştım proluk verilmemişti, parası neyse verdik olduk Sadece ilk 3e verilmesi daha uygun olurdu bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…