- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tesekkur ederim canim.Ben sizin samimiyetinize güveniyorum zaten, dediğim gibi kısmet değilmiş.
Kural oldukça açık kendini belli edemezsin. Ama mesaj bu gün yazıldı sanırım, fark ortada kendini belli ettikten sonra almamış oyu. Tabi burda bunlar göz önünde bulundurulmayacak kural ihlaline bakılacakAynen oyle..
Sikayet mesaji duruyor.
Eger o sikayet gelmeden ben aninda gorup mudabale etseydim uyarsaydim problem olmazdi.
Bilmiyorum buradakiler uyardi mi.
Is isten gecti yani..
Kural oldukça açık kendini belli edemezsin. Ama mesaj bu gün yazıldı sanırım, fark ortada kendini belli ettikten sonra almamış oyu. Tabi burda bunlar göz önünde bulundurulmayacak kural ihlaline bakılacak
Problem orda değilde tıklandığı zaman kimler oy vermiş onu görebildiğimizi bilseydim keske. Kısmet değilmiş.
En azindan emegi bosa gitmedi hayirli olsunYarışma tamamlanmadan pro üye oldunuz tebrikler : )
Tesekkur ederim :)Yarışma tamamlanmadan pro üye oldunuz tebrikler : )
Tesekkurler kazen abi :)Yarışma tamamlanmadan pro üye oldunuz tebrikler : )
Size de ayrıca tesekkur ederim :)En azindan emegi bosa gitmedi hayirli olsunCakmamarliyn :)
Rica ederim bisi yapmadim :)Size de ayrıca tesekkur ederim :)
Ben daha evvel kozmetik yarışmasına da katılmıştım proluk verilmemişti, parası neyse verdik oldukSadece ilk 3e verilmesi daha uygun olurdu bence..
ooooo avatarın şahaneMarga sacim şekil önümden çekil
Seninki kadar olamazzooooo avatarın şahane
Öp benim yerime yakisikliyiicanımm,